2014.03.07.@ 10.03

Mayle Jennifer, a Mango-hercegnő

Mayle Jenny nevével akkor találkozhattál először, amikor 2012-ben kizárták a Szépségkirálynő választás elődöntőjéből a túlsúlyára hivatkozva, pedig a méretei teljesen átlagosak. Bár ez akkor kudarc volt számára, a modellkarrierje azóta is szárnyal, legutóbb például ő volt a Mango by Violeta divatbemutató sztárja!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Mayle Jennifer, a Mango-hercegnő

Elkaptuk Jennyt egy interjúra, hogy megtudjuk, mit csinál mostanában:

Utoljára akkor beszélgettünk, amikor az egész ország felháborodott, amiért kizártak a szépségkirálynő választásból. Azóta rengeteg minden történt a karrieredben, mik voltak a legmeghatározóbbak?
Azután közönségdíjas lettem a Miss Summer Face Hungaryn, majd a Mineral Beauty sminkcég arcául választottak 2012-ben. Folyamatos felkéréseket kapok a Silka Fashion divatbemutatóira Hévízen és Budapesten is. Ráadásul szerepelhettem a Sena együttes egyik klipjében. Majd nem sokkal utána egy kiemelt statiszta szerepet kaptam a The Selection című amerikai filmben, amit először a keszthelyi Festetics kastélyban, majd a budai várban forgattunk. Sőt, játszottam a Herculesben, amelyben Dwayne Johnson a főszereplő, így találkozhattam is vele! Hosszú, fárasztó munka volt, de megérte, hiszen bepillanthattam a filmes világba. Nyáron egyébként bemutatják nálunk is! Aztán tavaly októberben a barcelonai Francina Ügynökség tagja lettem, ennek köszönhetően egy Vodafone Image fotozáson dolgoztam, a képek pedig a Vodafone Székházakban tekinthetőek meg.

Vodafone

Most a filmezésre vagy inkább a modellkedésre koncentrálsz?
Elsősorban főiskolás vagyok, a Kodolányi János Főiskolán vagyok végzős, nemzetközi tanulmányok szakon. De emellett nem hanyagolom el a modellkedést sem, mert imádom!

Most épp Isztambulban vagy, mit csinálsz ott?
Az Absolute Model ügynökségen keresztül kerültem ide. A főiskolai tanulmányaim miatt ugyan rövidebb ideig maradhatok, de így is nagyon izgalmas: castingokra járok, van olyan, hogy csak három, de van amikor tizenkettő is jut egy napra. Sok munkalehetőséget kaptam, de a legszuperebb, hogy én nyithattam meg a Mango by Violeta idei kollekciójának bemutatóját. Fantasztikus érzés volt, hogy Isztambul egyik legszebb hotelében, a Ciragan Palace Kempinskiben én voltam a show egyik főszereplője! Hétvégén pedig igyekszem felfedezni a kultúrát, ételeket… összességében nagyon tetszik!

Jenny a Mango bemutatón


A backstage-ben


A Mango afterpartyján

Mik a terveid 2014-re?
Elsődleges célom, hogy befejezzem a főiskolát. Idén védem meg a diplomamunkámat, majd a mesterképzést külföldön szeretném folytatni. Később szeretnék visszajönni Isztambulba, illetve Barcelonába is, ha adódik jó munkalehetőség.

Utólag visszagondolva, mit gondolsz a szépségkirálynős botrányról: jót vagy rosszat tett a modellkarrierednek?
Minden ember életében vannak kudarcok, de én ma már nem annak élem meg. Az egyik mottóm, hogy soha nem vissza, hanem előre kell néznünk. Ezért úgy gondolom, hogy felesleges már erről beszélnem vagy ezen gondolkoznom!

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több fashion_beauty