2014.03.09.@ 15.03

A fodrászom a legjobb barátom

Egy mondás szerint Hollywoodban az igaz barát legalább akkora kincs, mint egy jó fodrász. Nem csoda, hogy a sztárcsajszik rögtön két legyet ütnek egy csapásra, és kedvenc fodrászuk egyben a legjobb barátjuk is. Szerinted kinek jutott a legtehetségesebb beauty-BFF?

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

A fodrászom a legjobb barátom

Jennifer Aniston: Jennifer ma már utálja a híres Rachel-frizkót, de fodrásza mellett azóta is kitart. Chris McMillannek tavaly még arra is sikerült rávennie Jent, hogy hosszú évek után vágassa le a loboncát.

Rihanna: Az énekesnő fodrászának, Ursula Stephennek aztán nem sok szabadideje lehet, hiszen RiRi olyan gyakran váltogatja a frizkóját, mint más a ruháját. Cserébe Rihanna sokszor magával viszi a legmenőbb partikra, sőt nyaralásaira is. Ez aztán az igazi beauty-barátság!

Gisele Bündchen: Gisele egyik névjegye a vadító sörénye, így nem csoda, ha nem bízza akárkire. Harry Josh mesterfodrásszal régóta jó barátok, amitől csak még jobban irigyeljük. Te is bírnád, ha egy ilyen profi venné kezelésbe a séródat, ugye?

Lupita Nyong’o: A fiatal színésznő ugyan még újonc a vörös szőnyeges bulikon, máris bejáratott beauty-csapata van. Ted Gibson sztárfodrászra mindig számíthat, hogy feltuningolja rövid afrotincseit.

Jessica Alba: Jessica is imádja váltogatni a frizkóját, ebben pedig évek óta Renato Campora segít neki. Bár szerintünk a mesterfodrásznak könnyű dolga van, mert neki egyszerűen minden jól áll.

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több fashion_beauty