2014.03.12.@ 00.03

Menő vagy ciki: sportcipőben a vörös szőnyegen?

Kristen Stewart nem szívesen tipeg kényelmetlen magassarkú cipellőkben, legszívesebben még az estélyi rucijaihoz is tornacsukát kapna fel. Egyesek szerint ez stílusbaki, ő viszont most hasznot is húzhat a meglepő szokásából!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Menő vagy ciki: sportcipőben a vörös szőnyegen?

Még A hófehér és a vadász premierjén kapták le a fotósok 2012-ben, ahogy a gyönyörű, fekete csipkés ruhájához egy színben ugyan teljesen, de stílusban abszolút nem passzoló pár Nike sportcipellőt viselt.


Bár azóta eltelt egy kis idő, de a cég megkereste a színésznőt, hogy többek között Kanye West, Michael Jordan és Lance Amstrong után ő legyen a legújabb arca a Nike-nak. Bár eddig fiatal lányokkal ritkán promózták a brandet, most szeretnék egy kissé feltuningolni a vásárlóréteget, ezért választották Kristent. Ő egyébként jelenleg a Chanelt és a Balenciagát is képviseli, de egyelőre nem mondott igent a felkérést. Az ok pedig az, hogy itt sokkal több szereplést kellene vállalnia, ezt a felhajtást pedig nem igazán szeretné. Nos, akkor talán a színészi pálya sem a legjobb számára…

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több fashion_beauty