2014.03.18.@ 15.03

Kerüld ki az 5 legnagyobb szemöldökbakit!

Tökéletesen formázott szemöldökre vágysz? Könnyen lehet, hogy miközben ezen ügyködsz, inkább csak elrontod a végeredményt! Az alábbi hibákat véletlenül se kövesd el:

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Kerüld ki az 5 legnagyobb szemöldökbakit!

1. baki: Túlszeded
Minden nap észreveszel egy kósza szálat és egyből nekiállsz tépkedni? Profi szakértők szerint ezzel csak ártasz magadnak. Háromhetente egyszer veselkedj neki a formázásnak, mert így a szemöldököd egyenletesen nő, szebben tudod kiszedni. Ráadásul a természetesen dús forma az igazán nyerő!

2. baki: Nagy űrt hagysz
Sokan elkövetik azt a hibát, hogy a szemöldök belső részét nagyon megritkítják, így a két szemöldök közt túl nagy lesz a távolság. Ettől nagyobbnak tűnik az orrod, távol ülőnek a szemeid. Éppen ezért a szemöldököd belső kiindulópontjának kijelöléséhez tarts egy ceruzát függőlegesen, párhuzamosan az orrnyergeddel.

3. baki: Csodálkozást „formázol”
Ha a szemöldököd túlságosan felfelé ível, akkor olyan lesz az arcod, mintha folyton csodálkoznál. Éppen ezért az előző ceruzás trükköt folytasd úgy, hogy az íriszed külső vonala elé teszed, így megtalálod a szemöldökív csúcsát. Ezt a részt ne szedd ki túlságosan, mert így lesz tökéletes a formája.

1. baki: Túl sok festéket használsz
Mindig egy árnyalattal világosabb szemöldökceruzát válassz, mint amilyen a szemöldököd eredeti színe, és csupán néhány laza mozdulattal satírozz át rajta. A sötét festék és a túl sok árnyalás miatt ugyanis természetellenesnek hathat.
Cosmo-tipp: A Maybelline Master Shape szemcerkával nagyon könnyű bánni, próbáld ki!


4. baki: Nem hiszel a szakemberekben
Oké, feketeöves szemöldök-mester vagy, és magad is ki tudod szedni. De nem véletlen, hogy a sztárok is felkeresnek profi szemöldök-formázókat, akiknek az a munkájuk, hogy megtalálják a tökéletes fazont. Ma már itthon is találsz ilyen szakembereket, és ha csak egyszer elmész egy ilyen helyre, máris könnyebb dolgod lesz a jövőben!

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több fashion_beauty