2014.03.27.@ 12.03

Heti HajNailka: Te melyik színt választod?

Minden héten egy vaditó, új köröm elkészítési módját láthatod a cosmo.hu-n, amit manikűrös szakértőnk, Hajnalka mutat meg neked. Most viszont a színek jelentéséről mesél…

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Heti HajNailka: Te melyik színt választod?

„A héten egy számomra nagyon kedves témát, a SZÍNEKET hoztam el. Nagyon fontosnak tartom, mert az élet minden területén jelentéssel bírnak. A hangulatodra is hatással lehetnek, ezért jó tudatosabban használni a különböző árnyalatokat a körmeiden. Mivel a kezed mindig szem előtt van, így a a manikűrödet használhatod a céljaid elérésére. Hogyan? 
A piros vagy vörös szín a csábítás jelképe, a francia, vagy a nude körmök pedig visszafogott, tiszta hatást keltenek. Lent a legtrendibb színek jelentéseit és hatásait foglaltam össze, hogy könnyebben menjen a körömlakk színének tudatos választása!

Sárga, narancs: Mivel ezek a nap színei, ezért melegséget, megnyugvást, energiát sugároznak. Törekvő, társaságkedvelő, rokonszenves személyiségre utalnak, sőt szellemileg serkentik a viselőjüket.


Lila: Az önuralom és az intellektus szimbóluma, fejleszti az alkotókészséget és a kreativitást. Nem mellesleg étvágycsökkentő hatása van, úgyhogy kiváló körömszín a diétázóknak.

Rózsaszín: A szerelem, a romantika, a barátság, a szeretet színe, valamint vonzza az új barátságokat, kapcsolatokat. A félelem ellenszere, csillapítja viselője szeretet- és önbizalom hiányát. Az abszolút nőiesség színe!


Kék: Az inspiráció és a megnyugvás szimbóluma. Biztonságérzetet sugároz, segít a kommunikációban és a tanulásban.


Zöld: A harmónia, az egészség, a kreativitás színe, békét és nyugalmat sugároz. A természet színe, ráadásul pihentet.”

HajNailka

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több fashion_beauty