Hullámos hajcsoda lépésről lépésre

Nem volt időd hajat mosni, de szeretnél szupertrendi, hullámos frizkót villantani? Akkor kövesd a lépésről lépésre útmutatónkat!

2014.03.31. 10:03
Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Hullámos hajcsoda lépésről lépésre

Ezt a frizurát nagyon könnyen elkészítheted, és ami szuper, hogy nem csak akkor, ha frissen mosott a hajad. Sőt, valójában akkor fogsz a legjobban boldogulni, ha a séród már egy-két napos, ezért nem csúszik, és már kicsit jobban a le is lapul.

1. lépés: Válaszd el a hajadat! Ehhez a frizkóhoz a legjobb az oldalválaszték, ami nagyjából az egyik szemöldököd elejével egyvonalban kezdődik.

2. lépés: Válaszd a hajadat két részre. A felső részt csatold el oldalra, és először az alsóval dolgozz.

3. lépés: Göndörítsd be a tincseidet. Válassz le pár centis tincseket, hogy egyszerre sose dolgozz túl sok hajjal. Ahhoz, hogy pontosan ezt a cikcakkos hatást érd el, tartsd a hajsütőt a tincsekre merőlegesen, a göndörítést pedig kezdd a hajtövektől 4-5 centire. A vasra ezután nagyjából 3-4 cm hajat tekerj fel egyszerre, várj pár másodpercet, és ha kész, a hajsütővel haladj lefelé úgy, hogy közben változtatsz a sütés irányán. Szóval, ha elsőre magad felé kezdted el feltekerni a hajadat a vasra, akkor a következő szekciót ellentétesen, magadtól távolodó mozdulatokkal tekerd fel, és haladj így tovább, egészen a hajvégekig!

4. lépés: Csatold el a hajadat oldalra, ami meglátod, szuper keretet ad az arcodnak, és kifinomult hatást kölcsönöz a frizurádnak. (Ha esetleg mégis frissen mosott hajjal dolgoztál, akkor ezután fixáld az egészet hajlakkal.)

Ha pedig elkészítetted, mindenképp fotózd le, és oszd meg az Instagramon úgy, hogy a @cosmopolitanhungary-t is betageled rajta!

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több fashion_beauty