2014.04.15.@ 16.04

Csábos csókok pasztell rúzzsal

Te is beleszerettél a pasztellbe színek idén tavasszal? Akkor biztosan örülsz, hogy idén végre a szádon is megvillanthatod ezeket az édes cukorkaszíneket – de vigyázat! Van pár trükk, amit előbb mindenképpen el kell sajátítanod!
 

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Csábos csókok pasztell rúzzsal

A pasztell rúzsok elég trükkösek, matt formulájuk és világos színük ugyanis minden tökéletlenségre felhívja a figyelmet. Éppen ezért, mielőtt belevágsz ebbe a projektbe, első lépésben távolítsd el az elhalt hámsejteket az ajkadról és hidratáld is. Ha ezzel megvagy és az ajakápolót jól beszívta a bőröd, akkor folytasd a folyamatot egy kis korrektorral – igen, jól olvastad! Ez a trükk azért szuper, mert a rúzsod is tartósabb lesz, plusz az egységes alap a rúzs színét is élénkebbé teszi!

Ha ez is kész, jöhet a szájkontúr – persze csak akkor, ha találtál egy a rúzsodhoz színben passzoló ceruzát (ha nem, ezt a lépést egyszerűen ugord át). Először kezdj a körvonallal, majd haladj befelé, amíg az egész szád újra egységes nem lesz.

Végül pedig, ha ezekkel az alapozó trükkökkel készen vagy, akkor már csak a rúzs maradt hátra! Vidd fel a terméket egy rétegben, majd egy félbehajtott zsepivel gyengéden itasd fel a felesleget, majd ismét jöhet egy réteg rúzs!

Az eredmény: tartós, tökéletes, vidám, pasztell ajak!

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több fashion_beauty