Így válaszd ki a tökéletes farmert!

Szívesen beújítanál egy dögös farmert, de nem vagy benne biztos, hogy melyik fazon áll a legjobban? Most eláruljuk!

Így válaszd ki a tökéletes farmert!

Mindegy, hogy alma (szélesebb váll, keskeny csípő), körte (keskeny váll, szélesebb csípő), homokóra (szélesebb váll, csípő, keskeny derék), vagy téglalap (atletikus, a derékméret kb. 20-22 cm-rel kevesebb a váll és a csípő kerületénél) az alkatod, a boltok polcain mégis ott lapul valahol az álomfarmered, amiben kényelmesen érezheted magad és szuperül áll!

Ahhoz, hogy megtaláld, először gondold végig, hogy leginkább melyik kategóriába tartozol az alakodat tekintve, ezután pedig vegyük sorra a legfontosabb farmer szabásvonalakat (mivel ezeket az üzletekben is angolul fogod megtalálni, nem fordítjuk le a neveket)!

 

Skinny – GAS

Szűk farmer, ami teljesen rásimul az alakodra és a lábszárad ívét is követi, egészen a bokádig. Már pár éve ez a leggyakoribb modell, amit az üzletekben megtalálhatsz – ha bokában kicsit erősebb vagy, mindenképpen alul cipzáras verziót keress!

 

Boot Cut – GAS

Ez a fazon térdtől bővül, de nem annyira, mint egy trapéznadrág, hanem épp csak annyira, hogy ha akarsz, egy csizmát fel tudj venni alá. Ősszel ez a megoldás nagyon nagy trend lesz, ezért jobb, ha rajta tartod a szemedet!

 

Straight – G-Star

Egyenes szabás, ami térdtől nem bővül, de nem is szűkül. Klasszikus megoldás, különösen a business-szférában, hiszen ez egy tipikusan elegánsnak számító fazon – ami ráadásul egyre inkább divatba jön.

 

Boyfriend –  Blank NYC

Neked is megfordult már a fejedben, hogy felkapd a pasid gatyáját? Nos, ez a stílus pont ezt az ötletet fejlesztette mesteri szintre bő és elnagyolt szabásával. Nyárra egy ilyen beleugrós naci szuper választás!

Ugye most már tényleg kíváncsi vagy, hogy ezek közül a jobbnál jobb fazonok közül melyik az Igazi? Ebből a táblázatból kiderül:

És ha már teljesen ráhangolódtál a farmer shoppingra, mit szólnál, ha azt mondanánk, hogy a deam jeans-t INGYEN is beszerezheted? Katt ide a részletekért!

Még több

fashion_beauty