6 melltartó-tény, amit neked is tudnod kell

Mivel a melltartó az egyik legjobb barátnőd, hiszen vigyáz a cickóidra és dögösebbé varázsolja őket, fontos, hogy tudj róla pár alapvető infót!

2014.04.18. 15:04
Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

6 melltartó-tény, amit neked is tudnod kell

1. A melltartó méretekben a szám a mell alatti körméretet jelenti centiméterben, nem a mellbőséget! Mindig a mell alatt szorosan mérjük körbe a testünket, és a kijött értéket kerekítsük: pl. 82 cm = 80-as méret, 93 cm = 95-ös méret.

2. Tudtad-e, hogy a Triumph választékában A-tól G-kosárig találunk melltartó kosárméreteket? (A,B,C,D,E,F,G) Az ‘A’ a legkisebb, a ‘G’ a legteltebb mellekre való, természetesen a testünk körméretéhez viszonyítva.

3. Tudtad-e, hogy a jó melltartó elsősorban körben tart? Nem minden súly a vállpántra nehezedik. Tehát körben kell passzolnia elsősorban a melltartónak, hogy tartást adjon. A hátrésznek vízszintesen kell végigfutni a háton. Nem csúszhat fel. Így tartást ad körben, és egy kicsit alulról is támaszt.

4. Vajon miért nem jó, ha a melltartó hátrésze felcsúszik? A hátrésznek vízszintesen kell futnia a hátunkon. Ha felcsúszik, akkor nem jó méretet hordunk. Túl bő, ezért kisebb körméretet kell választani, és nagyobb kosarat! Pl. 90 B helyett 85 C-t vagy 80 D-t.

5. Mit jelent az, hogy teleszkópos comfort-körmerevítő? A Triumph szabadalma az a különleges körmerevítő, melynek végein apró rugók vannak, így nem szúr be, hanem kényelmes viseletet biztosít hónaljtájékon is.

6. Tudod-e, hogy mikor hasznos a Triumph vállpántalátétje? Nagyon kellemetlen főleg nyáron, amikor esetleg izzadunk is, ha a melltartó vállpántja a vállon bevág, dörzsöl, és piros csíkot okoz. Megoldás rá a speciális szilikon vállpánt alátét, melyet a vállpánt alá helyezhetünk. Két oldalt kis fül akadályozza meg, hogy elcsússzon. Kiegyenlíti a terhelést, így kényelmes viseletet nyújt a melltartó erősebb méretek esetén is.

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több fashion_beauty