2014.04.24.@ 15.04

Barbie a mozikban kel életre!

Hurrá-hurrá, a Barbie-mesék után kedvenc babánk most egy élőszereplős filmben is feltűnik – aminek forgatókönyvét ráadásul a Szex és New York egyik írója készíti majd!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Barbie a mozikban kel életre!

A Sony Pictures nemrég megerősítette a hírt, hogy egy közös projektbe kezdett a Barbie babák hivatalos forgalmazójával, a Mattel-lel egy mozifilm elkészítésére, aminek főszereplője természetesen maga Barbie lesz! A legjobb viszont az a dologban, hogy a tervezett film sztorija egyáltalán nem a Malibu Beach House körül zajlik majd, sőt, a készítők egyáltalán nem egy bugyuta sztorival készülnek:

„Barbie a filmben egyfajta modern Mary Poppins lesz majd, aki minden erejével azon van, hogy az összes tudásával és képességével megkönnyítse mások életét. A történet persze azt is megengedi majd, hogy mindezek ellenére Barbie szerepét egy fiatal színésznő játszhassa el!”

Hm, ez elég izgalmasan hangzik, ugye? A Sony egyébként az tervek kapcsán arra is utalt, hogy nagy sztárparádét terveznek… azt pedig csak remélni tudjuk, hogy ezalatt nem az élő Barbie babára gondoltak!

Szerinted ki lenne a legjobb erre a szerepre?

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több fashion_beauty