Heti HajNailka: Effektes lakkok

Minden héten egy vaditó, új köröm elkészítési módját láthatod a cosmo.hu-n, amit manikűrös szakértőnk, Hajnalka mutat meg neked. Most viszont az effektes lakkokról mesél…

2014.04.24. 11:04
Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Heti HajNailka: Effektes lakkok

Ha unod már a megszokott, egyszínű körmöket, akkor imádod majd az effektes . Szeretek kísérletezni, kipróbálni újdonságokat, így találtam rá ezekre a kincsekre:

Az első a Maybelline Colorama “Vintage Leather” bőrhatású körömlakk, ami elvileg a bőrhatású, de nem ezért lett a kedvencem, hanem a szép, olajzöld színe és a matt fénye miatt.


A második a Peggy Sage mágnes effektes lakk, amiből ez a lila, metálfényű tetszett meg igazán. A lakkhoz tartozik egy lapocska, melyben vékony mágnes csíkokat rejtettek el. Használata egyszerű: a még meg nem száradt lakk felett tartva, a lakkban lévő fém-részecskék a mágnes hatására átrendeződnek és jópofa, csíkos mintázatot alkotnak.


A harmadik a China Glaze Sea Goddess kollekciójának pár darabja. Ezek a tengeri istennő nevet viselő lakkokk, az idei év újdonságai és az én új kedvenceim. Homokeffektes felülete miatt, enyhe matt, ám de csillogó hatása, egy igen különleges megjelenést kölcsönöznek viselőjüknek. Nyáron tökéletes mutat mind a tíz ujjadon, de hétköznapokban is nyugodtan használhatod kiegészítőként, hogy feldobd a lakkodat.


A negyedik a Kiko Cupcake vadonatúj kollekciója. Az előzőhöz hasonlóan homok effektes lakkok, de inkább cukorka hatású, a színei és a matt felülete miatt. Ha a lakk viselésének legtrendibb módját választod, akkor bátran kend ujjaidra a kollekció más-más színét.


Az ötödik pedig a legkedvesebb számomra a Ciaté Velvet. Ezt az elegáns, bársony hatású körömlakot kicsit időigényes elkészíteni, de megéri, hiszen ha megjelensz bársony körmökkel egy bulin, akkor biztosan te leszel a társaság középpontja.”

HajNailka

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több fashion_beauty