Indul a GAS visszaszámlálás: április 30-án itt az ingyenes vásárlás

Ugye te se maradtál le a hírről, hogy a GAS 30. szülinapján ingyen vásárolhatsz a cég online webshopjában? Most összegyűjtünk minden infót, amit tudnod kell a játékról, sőt, megmutatjuk azt is, hogyan gyakorolhatsz!

2014.04.24. 13:04
Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Indul a GAS visszaszámlálás: április 30-án itt az ingyenes vásárlás

Úgy néz ki, a GAS Jeans elsajátította a gondolatolvasás varázslatos képességét, mert a szülinapjára egy szuper ajándékot eszelt ki neked! Kapaszkodj a fizkódba: 2014. április 30-án 15:30-kor az online vásárlás 30 másodpercig INGYENES lesz a Gas Jeans weboldalán!

Ahhoz pedig, hogy erről a hatalmas akcióról biztosan ne maradj le, a márka egy gyakorló oldalt is létrehozott, amely tökéletesen szimulálja, hogy milyen is lesz majd az éles versenyen használt felület. Hogy hogyan vágj bele?

Először is kattints a 30years.gasjeans.com linkre, ahol e-mail címmel, vagy Facebook fiókkal is regisztrálhatsz. Ha ezzel megvagy, akkor ugyanezen az oldalon éred el a ’Training’ fület, amivel megnézheted, hogy a kiválasztott álomcuccokat pontosan hol találhatod majd meg webshopban, sőt, a részidődön is sokat turbózhatsz (mi olyan 9 másodperc alatt végzünk is!).

Ha pedig most azt is lecsekkolnád, hogy milyen szuper cuccokra lenne érdemes lecsapnod, akkor kattints ide!

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több fashion_beauty