2014.05.10.@ 05.05

Trendriadó: jönnek a képregény-táskák

Te is imádod feltűnő és egyedi tatyókkal feldobni a szerkódat? Akkor garantáltan rákattansz majd a legújabb fashiontalálmányra, a rajzfilm hatású táskákra!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Trendriadó: jönnek a képregény-táskák

Az utóbbi időben a designerek is rákattantak a high-tech őrületre, és egyre több 3D-nyomtatással készült ruci tűnik fel a kifutókon, egy tajpeji tervezőpáros most mégis 2D-hatású táskáival aratott hatalmas sikert.

A spéci tatyók ugyanis elsőre ránézésre teljesen úgy néznek ki, mintha egy életnagyságú, színes képregényből vágták volna ki őket, mégis száz százalékig valóságosak. A designerduónak a vicces ötlet akkor jutott eszébe, mikor egy barátjuk lerajzolta nekik álmai táskáját, és arra gondoltak, milyen klassz lenne életre kelteni a képeket. Hosszas kísérletezgetés után végül kifejlesztettek egy különleges technikát, amitől a táskák optikailag két dimenziósnak tűnnek. Így megszületett a Jump from Paper nevű márkájuk, a divatrajongók pedig rögtön lecsaptak a szuper darabokra.

Csekkold le te is a vicces rajzfilm-tatyókat a videóban, és ha nem hinnél a szemednek, katt ide, és közelebbről is tanulmányozhatod a kollekciót!

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több fashion_beauty