2014.05.12.@ 10.05

Csavart fonat lépésről lépésre

Mindegy, hogy egy különleges alkalomra készülsz, vagy csak a melóban villantanál egy szuper frizkóval, ez a csavart fonat mindig tuti választás – már mutatjuk is, hogy készül!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Csavart fonat lépésről lépésre

0. Egyenesíts!

Ha a tökéletességre törekszel, nulladik lépésként fuss át a tincseiden egy vasalóval, vagy csak egyszerűen szárítsd egyenesre őket. Ezután, ha extra ragyogó séróra vágysz, vess be egy hajfény sprayt is!

1. Csavarj!

Válaszd ketté a hajadat, és a bal oldali szekciót tedd át a válladon, hogy nyugodtan tudj dolgozni. Ezután fogd meg a jobb oldalra fésült hajadat, és ezt is válaszd ketté a képen látható módon, majd csavard meg a tincseket az ujjad körül és sodord össze őket a szupermutatós kötél-hatásért. Ha készen vagy, egy átlátszó szilikon hajgumival rögzítsd a művedet, majd az egészet ismételd meg a másik oldalon is.

2. Tekerd fel!

Egyszerre csak egy fonattal dolgozz, és ahogy a fotón is látod, próbáld ellipszis alakban megtekerni, és hullámcsattal rögzíteni, hogy a kívánt végeredményt kapd!

Ha pedig elkészültél, mindenképp fotózd le a séródat, és oszd meg a képet az Instagramon úgy, hogy a @cosmopolitanhungary-t is betageled rajta!

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több fashion_beauty