2014.05.20.@ 11.05

Vigyázat! Itt a nagy táskás-leleplezés

Gondoltad volna, hogy a táskád könnyen leleplezheti, milyen a személyiséged? Pedig elég csak egy pillantást vetni arra, hogy mi minden lapul benne, és máris kész az elemzés!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Vigyázat! Itt a nagy táskás-leleplezés

1. típus: Akár a szemeteszsák

Amikor a mobilodat szeretnéd előbányászni a táskád mélyéről, akkor mindent megtalálsz, csak azt nem. Például egy fecnikre szaggatott papírdarabot, amin egy jelentéktelen telefonszám van, régi cukorkáspapírt, darabokra tört szemhéjpúdert, némi szöszmöszt. Ugye, hogy olyan, mintha csak egy szemeteszsákban kutatnál?

A leleplezés: Ez nem azt jelenti, hogy te egy teljesen szétszórt csajszi vagy, aki nem bánja maga körül a koszt, hanem éppen ellenkezőleg! Azért tartogatod ezeket a kidobásra szánt lomokat a tasidban, mert soha nincs egy kuka a közelben, amikor meg akarsz tőlük szabadulni. De te annál sokkal jobban óvod a környezeted, hogy csak úgy elhajítsd őket.

2. típus: A mindent rejtő tasi

Valakinek ragtapaszra van szüksége? Te máris előkapod. Esetleg színtelen körömlakk kéne, mert a barátnődnek leszaladt egy szem a harisnyáján? Ott is van. Manikűrkészlet? Nem lehet akadály! Vagyis olyan, mintha te lennél a megtestesült Mary Poppins, aki még egy állólámpát is elő tudna varázsolni a feneketlen szőnyegtáskájából.

A leleplezés: Igazán gondoskodó típus vagy, és anélkül kitalálod, mire van a környezetednek szüksége, hogy ők szólnának róla. Szereted, ha minden és mindenki rendben van körülötted és semmiben sem szenvednek hiányt. Már csak az a kérdés, hogy te hogy bírod cipelni ezt a rengeteg holmit?

3. típus: A fekete lyuk

Na te vagy az, akinek a barátai minden egyes ünnepre elektromos kulcskeresőt vesznek ajándékba, csakhogy te még azt is képes vagy elveszíteni, mert betetted a táskádba. Ha szeretnél beülni az autóba, mindent ki kell pakolnod a motorházra, hogy előkerítsd azt a fránya slusszkulcsot. Mindig azt hiszed, hogy van valahol egy szakadás vagy lyuk a bélésen, pedig csak te vagy akkora mágus, hogy mindent eltüntetsz.

A leleplezés: Nem kell aggódnod, csupán annyit jelent, hogy nagyon elfoglalt vagy, és egyszerűen nincs időd arra, hogy egyszer normálisan átnézd a táskádat. Azért hordasz mindig csak egy darabot, mert arra sincs egy perced sem, hogy átpakolj egy másikba. Csakhogy ez a mágikus táska csak még jobban elrabolja az idődet, amíg kutatsz benne. Vagyis itt a biztos jel, hogy egy kis szünetet kell tartanod!

4. típus: A makulátlan

Sehol egy felesleges fecni, mindennek megvan a külön kis tárolója, a pénztárcád a helyén. Hű, ebbe aztán tényleg nem lehet belekötni!

A leleplezés: Na ne, ilyen nincs is! Vagy mégis? Ha tényleg azon ritka típusok közé tartozol, akiknek makulátlan rendben van a táskájában, akkor gratulálunk. Te egy igazán magabiztos, profi csajszi vagy, aki az élet minden területén szeretne bizonyítani. De nem akarnál legalább egy rágópapírt benne felejteni?

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több fashion_beauty