2014.05.23.@ 15.05

Rebegtess te is sztárpillákat!

A hétvégi buliban vagy randin szívesen hódítanál lenyűgöző tekintettel, de a műszempillákkal eddig sosem boldogultál? Akkor most figyelj, mert ellesheted a sminkesek profi tippjeit, és neked is olyan vadító lehet a pillantásod, mint a sztárcsajoknak!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Rebegtess te is sztárpillákat!
1. lépés: Vásárolj okosan!

Először nagyon is fontos, hogy jó minőségű pillát válassz, mert ez garantálja, hogy egész este a helyén marad majd, és a szemedet sem fogja irritálni. Gondolj rájuk beauty-befektetésként, hiszen többször is felhasználhatod őket! Ezenkívül vásárláskor figyelj még a pillasor formájára és hosszára. A legjobb, ha olyat választasz, amin rövidebb és hosszabb szálak is vannak vegyesen, így természetesebb hatást érhetsz el.

2. lépés: Jöhet az előkészítés!

Mielőtt nekikezdenél a felragasztásnak, töröld át sminklemosóval (ne túl krémessel) a szem körüli területet. Ezután göndörítsd be a saját szempilláidat, majd következhet egy réteg szempillaspirál. Így a saját pilláid is szépen fognak állni, és elkerülheted, hogy túlzottan elüssenek a műszempilláktól.

3. lépés: Próbafelvétel

Végül még a ragasztgatás előtt próbáld a helyükre a pillasorokat, Így egyrészt begyakorolhatod, hogy pontosan hova kell majd illesztened őket. Másrészt lecsekkolhatod, hogy nem kell-e esetleg levágni az egyik végéből, mert mondjuk túl hosszú a te szemedhez.

4. lépés: Ragadd meg!

Éééés, akkor jöhet a ragasztás, amihez szükséged lesz egy vékony ecsetre vagy fültisztító pálcikára. Vidd fel a pillasor tövére a ragasztót, majd várj kb. 1 percet, hogy kicsit megszilárduljon, mert akkor tapad a legjobban. Végül illeszd a saját szempilláid tövéhez egy csipesz segítségével, és óvatosan nyomkodd oda. Akkor se parázz, ha kicsit elcsúszott, mert még pár másodpercen belül ki tudod javítani.

5. lépés: Az utolsó simítások

Már majdnem végeztél, csak egy vékony tusvonal hiányzik a pillavonalad mentén, hogy álcázd az esetleges ragasztónyomokat. Végül pedig a tövekre vigyél fel még egy réteg spirált, hogy még jobban összedolgozd a saját és a mű pilláidat. A végekre viszont ne kerüljön a festékből, mert csak elnehezíti a műszempillákat. Voilá, kész is a csábító tekintet!

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több fashion_beauty