Heti HajNailka: Dögös vörös ötös

Minden héten egy vadító, új köröm elkészítési módját láthatod a cosmo.hu-n, amit manikűrös szakértőnk, Hajnalka mutat meg neked. Ugye te is szívesen villantanál ilyen vadítóan vörös körmöket?

2014.06.05. 12:06
Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Heti HajNailka: Dögös vörös ötös

A héten a a legkedvencebb piros lakkajimat hoztam el Neked, hogy Te is megismerkedhess velük. Egy igazi NŐ alap kelléktárának egyik fontos és elmaradhatatlan eleme a piros lakk! Akkor tud igazán tökéletesen mutatni, ha az minden szempontból hozzád illő. Ismered az érzést, mikor tanácstalanul állsz a körömlakk paradicsom közepén és csak kapkodod a tekintetedet a számtalan vörös árnyalat előtt?!… Na ezért létezik ennyi árnyalata a piacon, hisz szinte minden személyiséghez, bőrtónushoz más és más árnyalat passzol. Az általam nagyon kedvelt, piros szín árnyalataival szeretnék egy kis útmutatót adni, hogy Te is könnyebben kiválaszthasd a saját személyre szabott piros lakkodat.

A Butter London Machbet: egy újgenerációs piros, ami a 2014-es árnyalatok egyike. Ez egy málnás piros árnyalat, ami friss, lendületes szín, minden bőrtónushoz ajánlom.

O.P.I H42: szintén a 2014-es kollekció egyik tagja. Pici korallos zöngéje miatt, igazi nyári piros. Ezt az árnyalatot, inkább a kreolosabb tónusúaknak ajánlom, mert rajtuk igazán érvényesül a gyönyörű színe.

China Glaze Aztec Orange: a fantázia nevével ellentétben, egy csepp narancs nincsen benne, viszont annál szebb és mélyebb piros árnyalat. Aki szereti az igazán pirosat, akkor mindenképpen szerezze be ezt a darabot. Ezt az árnyalatot, minden bőrtónushoz ajánlom.

Crystal Nails G2: Ez az igazi ferrari piros, nem mellesleg a személyes kedvencem. Aki szereti az igazi vakítóan piros, és tényleg csak egy csipetnyi narancs árnyalatot, annak ez nagy favoritja lesz. Ami fontos, hogy ezt a színt kifejezetten a világos tónusúaknak nagyon ajánlom, mert igazán elegán, klasszikus hatást kelt rajtuk.

O.P.I Z13: A piros! Talán ennél nem is kell többet mondanom róla. Tényleg nem is tudnék, hisz ha definiálhatnám a piros színt, akkor ez AZ.

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több fashion_beauty