2014.06.08.@ 16.06

Ismerd meg a Digital Divas nyerteseit: Pumpkin Paradise

A múlt hétvégén tartott Digital Divas-on a Pumpkin Paradise, vagyis Parádi Gabi vihette haza a díjat a Best in Fashion & Trend kategóriában. A Cosmónak pedig most elárulta, mit szólt az elismeréshez, sőt kedvenc nyári stílustippjeit is megosztotta.

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Ismerd meg a Digital Divas nyerteseit: Pumpkin Paradise

Hogy érezted magad a Digital Divas-on?

Nagyon meglepődtem a professzionális szervezésen, előkészítésen. Örültem, hogy ilyen sokan eljöttek, és ahogy hallottam, jól érezték magukat. Külön megemlíteném Lilut, akivel nagyon jó volt beszélgetni, hiszen bennfentesként jártas a blogolásban, és érezhetően érdekelték a témák és a bloggerek. Remélem, hogy jövőre is lesz folytatása a konferenciának.

Mit jelent neked ez a díj?

Számomra ez egy újabb elismerés, újabb megerősítés arra, hogy jó úton haladok. Jelzésnek tartom, hogy erre a fajta megközelítésre, amit én képviselek a divatblogolásban, igenis van igény.

Mi volt számodra a nap legemlékezetesebb pillanata?

Amikor megláttam a zsúfolásig teli nézőteret, az tényleg felejthetetlen pillanat volt. De az is megmaradt bennem, hogy ebédszünetben gondoltak a diétázókra is a cukormentes sütikkel.

(Fotó: Gordon Eszter)

Volt esetleg olyan előadás, amiből te is tudtál még újakat tanulni?

Nem tudtam az összes előadást meghallgatni, de a “Találjon meg egy multi” című beszélgetés nagyon tetszett, ezenkívül pedig még két nagyon aranyos előadót említenék meg. Ördög Nóri és Bebita Bonita összeszedett, ám izgalmakkal teli előadását nagyon szerettem, mert mindketten azt a fajta lelkesedést tükrözték, ami nélkül a blogírást nem lehetne csinálni.

Mit üzennél azoknak a bloggerináknak, akik még csak vágtak bele az írásba?

Türelem, szorgalom, tájékozódás: ezek a legfontosabbak.

Ha már a divatról szól a blogod, muszáj kikérdeznünk a nyári trendekről. Neked melyik stílus most az abszolút kedvenced?

Nagyon szeretem a mintás lenge nadrágokat. Örülök, hogy ezek nagyon meghatározó elemei a nyári trendeknek.

Milyen stílustippet adnál a Cosmo-lányoknak a nyárra?

Boruljatok virágba, és ne féljetek a színektől! Bátran variáljátok a hawaii mintákat vagy brazil motívumokat a vintage darabokkal, óriási ékszerekkel. Kapjátok elő a magasított farmereket, és hódítsatok!

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több fashion_beauty