2014.06.10.@ 13.06

Turbózd fel a pilláidat!

Készen állsz rá, hogy idén nyáron minden pasit megigézz a tekinteteddel? Akkor vesd be ezeket az elsőre szokatlannak tűnő szempillaspirál-trükköket! Vigyázz, az eredmény extrán dögös!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Turbózd fel a pilláidat!

Turbózd fel a pilláidat!

Turbózd fel a pilláidat!

Fotó megosztása:

Hajlítsd el a sörtéket

Miután kihúztad a tubusból a spirált, óvatosan hajlítsd el a kefefejet. Ha ugyanis vízszintesen állnak a sörték, könnyebben a pilláid alá tudsz nyúlni, és ezzel duplán megemeled őket. Plusz így egyszerűbben manőverezhetsz a szemzugokban is, és simán eléred még a legapróbb szálakat is anélkül, hogy összekennéd magad.

Áztasd be

Ha már lassan kifogy a spirálod, és kicsit becsomósodott a festék, akkor dobd bele a lezárt tubust egy pohár meleg vízbe mielőtt használnád! Pár perc alatt felmelegszik, és felolvadnak benne az apró darabkák. Azért vigyázz, és 3 hónapnál tovább így se használd ugyanazt a spirált, különben elszaporodhatnak rajta a bacik!

Maszatolj kanállal

Te is folyton összekened magad, miközben az alsó pilláidat festegeted? Akkor óvatosan tarts egy kanalat a szemed alá, miközben sminkelsz. Így a spirál nem a bőrödhöz fog hozzáérni, hanem a kanál hátához. Ezt a trükköt a felső pilláidnál is simán bevetheted, ráadásul még íveltebb lesz az összhatás!

Kell a púder

Ha extravastag pillákra vágysz, szerezz be egy kis babapúdert, és ecsettel vidd fel a szálakra mielőtt spiráloznál! A festék így jobban hozzáragad a szálakhoz, ezért olyan hatása lesz, mintha triplán dúsabb szempilláid lennének. Ez aztán a tökéletes randismink, nem?

Tuningolj két oldalról

Ha alapból alig látszanak a pilláid (mert mondjuk szőkések vagy mélyen ülő szemeid vannak), akkor alulról és felülről is spirálozd ki őket. Ezzel a dupla módszerrel tuti, hogy teljesen befogja a festék a szempilláidat. Viszont arra figyelj, hogy először felülről kezd a sminkelést, és aztán nyúlj alá a kefével, mert így jobban megemeled a szálakat.

Persze a tökéletes hatáshoz elengedhetetlen egy szuper szempillaspirál. Csekkold le a galériában a legújabb kedvenceinket!

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több fashion_beauty