A 4 fürdőruci-főbűn

Végre sikerült beszerezned egy igazi álombikinit, amiben magabiztosan hódíthatsz a strandon? Akkor most már csak arra kell vigyáznod, nehogy elkövesd ezeket a bakikat, amikkel pár hét alatt tönkreteheted az új kedvencedet!

2014.06.18. 14:06
Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

A 4 fürdőruci-főbűn

Só off

Nincs is jobb annál, mint a tengerben lubickolni egész nap, ugye? De vigyázz, mert a só a fürdőrucid egyik legnagyobb ellensége! Ezért miután kijössz a hűvös tengerből, ahelyett, hogy már szaladnál is napozni, iktass be egy gyors zuhit! A só ugyanis nemcsak a bőrödet szárítja ki, de a bikinid anyagát is roncsolja.

Ne feszegesd!

A bőröndödben vagy mosás közben simán lehet, hogy összegabalyodnak a bikinid pántjai, vagy csak simán túl erős csomót kötsz rá. Ilyenkor vegyél egy mély levegőt, és még véletlenül se kezd el ráncigálni! Ettől ugyanis kinyúlnak az elasztánszálak benne, így hamar buggyos lesz. Csak türelem!

Zsákold be!

Az teljesen oké, ha egy lazulós strandolás után semmi kedved kézzel kimosni a bikinidet, inkább csak bedobod a gépbe. Viszont mindenképp használj mosózsákot (vagy megteszi egy párnahuzat is), mivel anélkül a mosógép belsejében kibolyhosodna a nagy víznyomás és a gyors forgás miatt.

Törcsi twist

Mivel az elasztán hamar elvesztheti a rugalmasságát, ne csavard ki a fürdőrucid, mielőtt kiteregetnéd! Ha nem szeretnéd csurom vizesen a napra tenni, akkor előbb tekerd bele a törölköződbe, és itasd fel a nedvesség egy részét. Így az anyaga sem nyúlik ki, és hamarabb meg is szárad!

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több fashion_beauty