2014.06.19.@ 12.06

Heti HajNailka: Foci VB mani

Minden héten egy vadító, új köröm elkészítési módját láthatod a cosmo.hu-n, amit manikűrös szakértőnk, Hajnalka mutat meg neked. Ugye te is szívesen villantanál ilyen menő, foci vb-s körmöket?

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Heti HajNailka: Foci VB mani

A heti manikűr, a trendi futball VB rajongók alap darabja kell hogy legyen, egy kellemes szabad téri szurkoláshoz. Amire szükséged lesz: egy nagy adag türelem, valamint stabil kéz, de megéri, mert biztosan Te leszel a legmenőbb a többi szurkoló között!

1. Szerezz be a brazil zászló színeihez passzoló körömlakkokat, illetve fehéret. A képen látottak szerint kend fel az alapokat. Mielőtt díszíteni kezdenél, várj egy picit, hogy megszáradjon a lakk.

2. A mutatóujjadra készítsd el a 2014-es Foci VB hivatalos logóját, a labdát tartó kezeket. Egy általam kedvelt díszítő festéket, az akrilt ajánlom hozzá, mert az aprólékos mintákat, nagyon szépen eltudod készíteni vele Te is. Könnyedén beszerezhető, bármelyik hobby boltban megtalálod. Szükséged lesz egy vékony szőrű ecsetre, meg zöld, sárga és narancs színű akril festékre. A lépéseket követve készítsd el a mintát.


3. A középső ujjadra pedig a 2014 FIFA WORLD CUP Brasil papagáj logót rajzold meg. Hirtelen bonyolultnak tűnhet, de ha követed a lépéseket, akkor Te is eltudod készíteni. A zöld, sárga, kék, piros és fehér színeket használd. A plusz benne, hogy a szeme a brazil zászló mintáját hordozza. Az elszántabbak, a pici “Brazil” feliratot is megrajzolhatják.

4. A végére levezetésnek, jöhet a könnyebben elkészíthető Brazil zászló, a foci VB helyszínének tiszteletére. A zöld alapra fesd meg a sárga rombuszt, abba pedig a sötétkék gömböt, bele pedig a fehér csíkot és az apró csillagokat.

5. Ha elkészültél és megszáradtak a mintáid, akkor jöhet a fedőfény.

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több fashion_beauty