Csalj magadnak hosszú loboncot!

Képzeld, megvan, mitől nőhet centiket a hajad csupán pár perc alatt! Nem, nem Aranyhaj titkos hajápoló főzete a megoldás, de a következő tippek hatása is varázslatos. Csak csekkold a cseles trükköket, és élvezd az új hajkoronád!

2014.06.23. 09:06
Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Csalj magadnak hosszú loboncot!

Egyenes végek: Biztos, neked is bejönnek a természetes hatású hullámok a hajadban, de azt nem igazán csíped, hogy a lokniktól rövidebbnek látszik a séród, igaz? Nyugi, ettől még nem kell lemondanod a kócosabb lookról, csak vesd be a hajvasalód! Amikor szárítod a loboncod, dobd előre és a tövénél néha túrj bele, így tovább megőrzi a tartását. Majd miután kész vagy a hullámokkal, egyenesítsd ki a hajvégeidet. Ezzel máris pár centivel hosszabbnak tűnnek a tincseid, és még csak a loknikat sem kell száműznöd!

Csalóka vágás: Elég furán hangzik, hogy egy trendi nyírástól hosszabb lesz a hajad, de hidd el, működik! Kérd meg a fodrászod, hogy vágja le lépcsőzetesen a séród, a végeit pedig hagyja meg tépettnek a természetesebb hatás miatt. A tetejét viszont tunningolja fel picit azzal, hogy nagyobb rétegekben vágja a hajad, mint ahogy azt a bubi frizkóknál szokták. Attól, hogy felül dúsabbnak látszik a séród, a vége pedig fokozatosan vékonyodik, máris hosszabbnak tűnik a hajkoronád.

Dupla póni: Ehhez a trükkhöz tényleg csak pár másodpercre van szükséged! Először is válaszd szét a séród egy nagyobb felső és egy kisebb alsó részre. Majd a fejed tetején lévő tincseket kösd össze, amilyen szorosan csak tudod, mert ez a copf fogja eltakarni a második lófarkadat. Ugyanis az alsó részből is egy mini póni készül, csak ez a fenti ráomló fürtöktől nem látszik majd. Viszont az igen, hogy a copfod így ultra hosszú.

Közepes sörény: A legegyszerűbb módja, hogy megnöveld a loboncod pár centivel az, ha pont középre fésülöd az elválasztásodat. Ezzel a trükkel mindkét válladra egyforma hosszúságú tincsek fognak leomlani, így egyik oldal sem tűnik rövidebbnek a másiknál. Az eredmény pedig lenyűgöző, egyenletes hajzuhatag lesz.

Láthatatlan dúsítás: Ha azt szeretnéd, hogy a séród extrán hosszúnak tűnjön, akkor a gardróbodban is nézz szét! Azok a rucik ugyanis, amelyek eltakarják vagy csak megrövidítik a nyakad, megnövelik a tincseidet. Például egy csini sál, egy cuki gallér vagy egy kereknyakú ruha máris azt a hatást kelti, mintha centikkel hosszabb lenne a sörényed!

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több fashion_beauty