Fodrászriadó: amikor kell az olló

Bármennyire is szeretnéd minél hosszabbra megnöveszteni a hajad, ha a felsorolt 5 jel közül bármelyiket tapasztod, muszáj vágatnod! Hidd el, így sokkal egészségesebb és ragyogóbb lesz a sörényed!

2014.07.01. 10:07
Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Fodrászriadó: amikor kell az olló

A hajvégeid töredezettek és szárazak

Nem, nem úszod meg annyival, hogy két vékonyka szálat a kezedbe veszel, és azon próbálod megállapítani, milyen állapotban van a séród! Bizony, markolj meg egy vastagabb tincset és úgy csekkold a hajvégeidet. Ha azon is látszik, mennyire kusza és rendezetlen, jobb, ha már ma kérsz egy időpontot a fodrászodtól!

A dús lobonc már a múlté

Már egy órával hajmosás után lelapul a séród, és semmi tartás, semmi ruganyosság a tincseidben? Ezen csak egy könnyed igazítás segíthet, amitől máris új élettel telik meg az egész frizkód!

Elvékonyodik a copfod

Szeretnél menő fonatokkal villogni, de úgy néz ki a copfod, mintha a felénél ellopták volna a hajszálaidat? Jobb, ha vágatsz néhány centit a séródból, mert így legalább újra tömöttek lesznek a tincseid – egészen a hajvégekig.

Egy kis tunningra van szükséged

Hiába van itt a nyár, te mégis unottnak érezd magad, és a melóhelyeden sem tudsz pörögni? Változtass egy kicsit a séródon és élvezd, hogy megújulsz. Bármennyire is elcsépeltnek hangzik, egy új frizkó valóban új dolgokat vonz be az életedbe!

Itt a nagy gubanc

A fél napod azzal telik, hogy megpróbálod kivarázsolni a csomókat a hajadból? Ez azért van, mert a hajad sérült és száraz, ettől pedig könnyen összegubancolódik, csakhogy így még több kárt teszel a szálakban. Na megvan már az időpont, amikor vágatsz a hajadból?

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több fashion_beauty