2014.07.03.@ 13.07

Heti HajNailka: Tartós lakkozás otthon

Minden héten egy vadító, új köröm elkészítési módját láthatod a cosmo.hu-n, amit manikűrös szakértőnk, Hajnalka mutat meg neked. Ugye te is szívesen villantanál ilyen menő, otthon elkészíthető, tartós lakkcsodákat?

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Heti HajNailka: Tartós lakkozás otthon

A héten egy könnyed nyári körömmel készültem. Ami a különlegessége, hogy akár 2 hétig tartó manikűrt készíthetsz, ha velem tartasz! AAmire szükséged lesz, az egy UV lámpa és a megfelelő köröm előkészítő anyag, a Crystal Nails No Buffer Scrub előkészítő folyadéka, valamint színes tartós lakkok. Én most a Hello Holiday! One Step CrystaLac Kit színeit választottam.

Először is reszeld formára, majd a No Buffer Scrub előkészítő folyadékkal átitatott szálmentes lapocskával, töröld át a körmeidet. Ez a zsírtalanítás miatt fontos.


A One Step CrystaLac OS44-es fehérrel lakkozd ki a karmaidat, majd köttesd őket az UV lámpában 2 percig. Ha csíkos maradt egy rétegben, akkor kenj rá még egyet. Jó tanács, kevésbé gyakorlott lakkozók csak egyesével haladjanak, mert könnyen elfolyhat a lakk.


Jöhet a díszítés. A kiválasztott One Step Crystalac guszta nyári színeiből ( OS 67#, 68#, 69#, 70#), cseppents egy fólia darabra, hogy könnyen díszíthess velük. Szükséged lesz egy pontozó tűre. Tégy pöttyöket az egyik színnel, majd köttesd a lámpában kb 30mp-ig, utána jöhet a következő és így tovább. Azért lámpázd külön színenként, hogy ne folyjanak össze a pontok.

Ha elkészültél, nincs más dolgod, csak ápold és kényeztesd a körmeid egy kis ananászos bőrápoló olajjal, amit alaposan masszírozz be a bőrödbe.

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több fashion_beauty