Legyél te is kontúrkirálynő, mint Kim Kardashian!

Te is szívesen ellesnéd Kim sminktrükkjeit, ahogy néhány ecsetvonással vékonyabb nózit, csábítóbb pofit és ragyogóbb tekintetet varázsol magának? Akkor most figyelj, mert megmutatjuk a Kardashian-kontúr titkát!

Legyél te is kontúrkirálynő, mint Kim Kardashian!

Emlékszel még arra, amikor Kim ezt a képet posztolta magáról, amin jól látható volt a fehér alapozó és púder az arcán?

Nem véletlen, hogy a csajszit kontúrkirálynőnek hívják, mert pontosan tudja, hogyan kell elrejteni vagy éppen kiemelni bizonyos részeket az arcán ahhoz, hogy tökéletes legyen a pofija. Az alábbi lépésről lépésre útmutatóval pedig te is igazi profi lehetsz:

1.  lépés: Csekkold a fenti fotót, mert ez lesz a kiindulási alap. Először is a fehérrel jelölt részekre (a homlokod és orrod közepére, a szemed alá és az álladra) vigyél fel egy világosabb alapozót vagy highlightert.

2.  lépés: Aztán jöhetnek a narancssárgával jelölt területek. Az arccsontod alá tegyél a sötétebb színű alapozóból, amitől keskenyebbnek tűnik majd az arcod. Ha pedig az állad is széles, akkor szintén ezzel a technikával csalhatsz le belőle, csak tegyél a sötétebb színből a két szélére.

3.  lépés: Ezután vedd kezelésbe az orrod. Egy vékony ecsettel vigyél fel a sötétebb alapozóból egy-egy csíkot a két oldalára, majd középre a világos színből. Ha viszont inkább az zavar, hogy túl hosszú a nózid, akkor az orrod hegyére is kerüljön egy pici a sötétebb színből.

4.  lépés: Végül következik a homlokod. Figyelj rá, hogy egészen a hajtövedig dolgozd el az alapozót, mert ezáltal is keskenyebbnek tűnik az arcod. De az extra hatás kedvéért tegyél a sötétebb színből két oldalt a halántékod fölé.

5.  lépés: Ezek után már nincs más dolgod, mint alaposan összedolgozni a határvonalakat a világos és sötét részek között, hogy ne legyen túl maszkszerű a hatás. Még egy kis fixáló púder, plusz egy enyhén csillogó bronzosító vagy pirosító a pofidra, és kész is vagy!

Vagy inkább egy videóról lesnéd el a Kim technikáját? Akkor csekkold ezt a magyar nyelvű útmutatót:

Még több

fashion_beauty