2014.07.10.@ 10.07

Heti HajNailka: Tartós lakk eltávolítása

Minden héten egy vadító, új köröm elkészítési módját láthatod a cosmo.hu-n, amit manikűrös szakértőnk, Hajnalka mutat meg neked. Ugye te is szeretnéd tudni, hogyan távolíthatod el a tartós lakkodat otthon is profin?

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Heti HajNailka: Tartós lakk eltávolítása

1. A múlt Heti HajNailka témája az otthon készíthető tartós lakkozás volt. Most arra gondoltam, megmutatom Neked, hogy hogyan legyél profi otthon is, a lakk eltávolításában. Fontos, hogy óvd a körmöd épségét, ezért most jó, ha megtanulod ezt a kíméletes módszert.

2. Egy praktikus kis csomagra leltem a minap, amiben minden hasznos kütyüt megtalálsz, amire most szükséged lesz. A Crystal Nails Remover Kit leoldó készlet tartalma:
– 20db leoldó fólia
– 2db narancsfapálca
– Acryl Remover 30ml (leoldó folyadék)
– finom mattító buffer

3. Első lépésben, itasd át a leoldó fólia vatta betétjét Acryl Remover folyadékkal, ezután helyezd a vattát a körmödre és csomagold az ujjadra a fóliát. Tapasztalatom szerint ezután körülbelül 10-15 percre van szükség, míg a leoldó folyadék hatni kezd.

4. A hatóidő után jöhet a kicsomagolás! Ha eleget dolgozott az Acryl Remover, akkor a One Step CrystaLac széle fodrossá válik. Ezután pedig a narancsfapálca segítségével az anyag könnyen eltávolítható a körmödről. A kis maradványokat és a lehetséges egyenetlenségeket ezután, a finom mattító buffer segítségével eldolgozhatod.

5. Ha készen vagy minden körmöddel, akkor kényeztesd őket ápoló olajjal.

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több fashion_beauty