2014.07.14.@ 14.07

Karl Lagerfeld cicája beauty-sztár lesz

A divattervező cicusa már eddig is igazi hírességnek számított. De képzeld, a hófehér szőrmók most a szépségiparba is betör, mivel hamarosan saját sminkkollekcióval rukkol elő!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Karl Lagerfeld cicája beauty-sztár lesz

Karl Lagerfeld cicája beauty-sztár lesz

Karl Lagerfeld cicája beauty-sztár lesz

Fotó megosztása:

Karl nagy rajongója a japán Shu Uemura beauty-márkának, amelynek csapatával már többször dolgozott együtt, például 2012-ben egy cuki rajzfilmfigurát terveztek közösen a nyári sminkkollekcióhoz. Az idei ünnepi szezon kampányának arca viszont nem más lesz, mint Karl sziámi cicusa, Choupette! A márka és a macsek nevének ötvözéséből Shupette-nek keresztelt limitált kollekcióról egyelőre még sajna pontos információkat nem tudni, de Karl annyit már elárult, hogy a termékekkel minden sminkrajongó gyönyörű cicaszemeket varázsolhat magának, a kollekció legkülönlegesebb eleme pedig a fehér, szőrmés műszempilla lesz. Hm, úgy látszik, Karl tényleg azt szeretné, ha valódi szépségikon válna a cuki cicából!

A divattervező és kis kedvence között egyébként pár éve kezdődött a szerelem. Az egyik barátja megkérte a tervezőt, hogy vigyázzon a cicusra néhány napig, azonban Karl annyira összehaverkodott vele, hogy végül megtartotta. Azóta pedig úgy kezeli, mint egy hercegnőt! Például mindig háromfogásos vacsorát szolgálnak fel neki az asztalnál, ahol együtt eszik a gazdival, de állítólag az IPadet is profin kezeli, és természetesen saját Facebook és Twitter oldala is van. Így már nem is meglepő, hogy Karl egy saját beauty portfóliót is csináltat róla, igaz?

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több fashion_beauty