2014.07.15.@ 13.07

Ezeket a summer-szerkókat offold a melóban!

Oké, nyáron tényleg nehezebb kiválasztanod, miben menj dolgozni, főleg, ha az irodában a légkondi sincs a toppon. De hőség ide vagy oda, ezeket a szereléseket továbbra is tekintsd tabuknak a munkahelyeden!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Ezeket a summer-szerkókat offold a melóban!

Farmer short: A-a, a pici nacikat tartogasd a hétvégére! Hiszen a főnököd és a kollégáid sem szeretnék nézegetni a popsidat munka közben. Ha túl meleg van az irodában, és úgy érzed, belesülsz a székedbe ülés közben, akkor inkább válassz egy lenge szoknyát vagy egy buggyosabb szatén nadrágot. Mindegyik szellős.

Vászon naci: Persze, kényelmesek és lengék, de a gond az, hogy a legtöbb átlátszó is. Ha pedig úgy jelensz meg egy fontos tárgyaláson, hogy látják az ügyfeleid, milyen bugyi van rajtad, az nem túl professzionális, igaz? Plusz a könnyű esésük miatt szuper gyorsan gyűrődnek.

Pánt nélküli top: Oké, az teljesen érthető, hogy meg szeretnéd mutatni a szép vállaidat, amit a trx edzéseken szereztél, de ne a melóban! Ezek a gumis felsők ugyanis non-stop elcsúsznak, és elég ciki egész nap húzogatni a ruhád a boss előtt. Ha mégis annyira odavagy értük, akkor tekerj egy bő nyári kendőt a nyakadba, ami takarja a dekoltázsodat, ha lejjebb csúszna a topod.

Flip-flop: Ó, igen, a világ legkényelmesebb topánja a szivacsos ujjas papucs, de a melóban továbbra is tabu! Mivel ahogy lépsz benne, folyton a sarkadhoz csapódik, és hangot ad, ami sokat elvehet az elegáns megjelenésedből. Ha kényelmes és szellős cipellőre vágysz a munkahelyeden is, akkor bújj szilikonszandiba vagy egy mokaszinbe.

Horgolt ruci: Lenge és szuper különleges tud lenni, de a fehérneműd is kikandikálhat alóla. Ha mégsem szeretnéd egész nyáron a szekrény mélyén pihentetni a horgolt darabjaidat, akkor szerezz be egy szexis (a ruháddal egyszínű) selyem alsóneműt. Tudod, amelyik úgy néz ki, mint egy hálóing, de a szerkód alá is fel tudod húzni. És már indulhatsz is!

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több fashion_beauty