2014.07.17.@ 11.07

Heti HajNailka: Alap mani készlet

Minden héten egy vadító, új köröm elkészítési módját láthatod a cosmo.hu-n, amit manikűrös szakértőnk, Hajnalka mutat meg neked. Ezen a héten a díszítéshez használt eszközeit mutatja be!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Heti HajNailka: Alap mani készlet

Sok levelet kaptam Tőletek, amiben arra voltatok kíváncsiak, hogy milyen alapeszközökkel készülnek hétről hétre a manikűrök. Itt is van a válasz, mert kéréseteknek eleget téve most bemutatom a kedvenc eszközeimet, ami nélkül nem készülhet Heti HajNailka.


Először is egy szuper anyagot ajánlanék figyelmetekbe. Ez egy bőroldó folyadék a Crystal Nails Cuticule Remover, ami a körmöd tövénél található, a körmödre rátapadó bőröket segíti eltávolítani. Semmi nem kell hozzá, csak egy bőrfeltoló-kaparó eszköz és már is csodaszép manikűrözést végezhetsz, amitől máris ápoltak lesznek a körmeid.


A második, egy nem régen felfedezett fedőlakkom, a Seche Vite top coat. Csak ódákat tudok róla zengeni, hiszen zseniális az a gyorsaság, amivel megszárítja a körömlakkodat. Saját tapasztalat, hogy mindig a köröm lakkozás marad az utolsó pillanatra. Ezzel a lakkal mindössze 15 perc és indulásra kész állapotban is vagy. Egy pici hibája van, hogy így nem marad egy hétig, csak 4-5 napig kifogástalan a manikűröd.


A harmadik dolgot hívhatnám a legjobb barátomnak is, hisz enélkül tényleg nem kerül ki semmilyen köröm a kezem alól. Ez A lakkjavító stift. Bárki beszerezheti, mert a DM-ben kapható. Évekkel ezelőtt fedeztem fel, és azóta csak ezzel korrigálom a körömlakkozást és a zselés körmök minden fajtáját. Nagyon hasznos kis eszköz, mert pont annyira van megtöltve folyadékkal, valamint pont olyan puhaságú a hegye, amellyel könnyedén tökéletesítheted a lakkodat otthon is.


A negyedik eszközöm a díszítő ecset. Ez a Crystal Nails Barbara ecsete. Ezzel könnyedén tudsz, szép vékony vonalakat rajzolni. Természetes szőrű, ezért ezt használhatod körömlakkos díszítéshez is, mert lakklemosó folyadékkal könnyen tisztítható. Viszont fontos, hogy ha akril festékhez is szeretnéd használni, akkor tarts két külön ecsetet.

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több fashion_beauty