2014.07.18.@ 14.07

Hihetetlen hullámok hajvasalóval

Gondoltad volna, hogy a hajvasalódat nem csak egyenesítésre használhatod, de lélegzetelállító hullámokat is varázsolhatsz vele? Akkor most figyelj, mert megmutatjuk, hogyan!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Hihetetlen hullámok hajvasalóval

Trendi beach-frizkó

Különíts el függőleges szekciókat a hajadban, majd haladj az arcodtól távolodó irányban. A vasalódat úgy tartsd, hogy a zárt fele legyen a hajtöveidnél, mikor rácsípteted egy tincsre, és ahogy lefelé húzod a hajadon, folyamatosan forgasd körbe 360 fokban. Oké, ez most bonyolultan hangzott, ugye? Akkor néz a képet:

Cosmo tipp: Ha ezután egy sűrű hajkefével átfésülöd a tincseidet, gyönyörű vintage hullámokat kapsz.

Kreppelt hajcsoda

Nincs szükséges egy régi kreppelő-masinához ahhoz, hogy ilyen bohókás frizurát készíts! Ehelyett annyi is elég, ha pár vékony tincset összefonsz a séródban, és ezeket a hajvasalóddal átmelegíted:

Cosmo-tipp: A még tartósabb végeredményért hagyd, hogy a tincsek még fonott állapotban hűljenek ki, majd fújj rájuk egy egy hajlakkot, és csak ezután bontsd őket szét.

Elegáns lófarok

Attól, hogy copfba kötöd a séródat, még nem mindegy, hogy áll a hajad! Szóval ha azt szeretnéd, hogy így is a lehető legelegánsabban és összeszedettebben nézzen ki a frizkód, akkor tegyél enyhe hullámokat a lófarkadba.

Cosmo-tipp: Elég, ha a lófarkadat 4-5 tincsre osztod, és úgy hullámosítod – az eredmény pedig még dúsabb lesz, ha a hullámok irányát variálod.

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több fashion_beauty