2014.07.19.@ 06.07

Hódíts kánikula-frizkóval

A hőségben téged is megőrjít a hosszú loboncod? Akkor mielőtt az elviselhetetlen melegtől az olló után nyúlnál, lesd el a sztárcsajok kedvenc nyári trükkjeit, és nyomulj dögös hőálló séróval!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Hódíts kánikula-frizkóval

Hajfánk felturbózva

A kerek szivacs szupergyors mentőöv, ha nem akarod, hogy a loboncod meleg lepelként omoljon a válladra. Dobd fel a megszokott, középen csücsülő változatot, és fésüld oldalra a fürtjeid, mielőtt ráhúznád a hajfánkot.

Romantikus feltűzés

Ha a szigorú frizkó nem a te stílusod, válaszd ezt a játékosan kócos megoldást! Göndörítsd be a tincseidet hajsütővel vagy csavarókkal, és ha hosszúak a fürtjeid, hullámcsatokkal tűzd őket hátra cuki összevisszaságban.

Franciás fonat

Hosszú sörényedből percek alatt hercegnős lookot készíthetsz, ha befonsz egy tincset a füled mögött, és áttűzöd a másik oldalra. A szabadon maradt fürtöknek is a magasban a helye: kapj elő egy hajfánkot vagy csak magában csavard fel a fejedre.

XXL konty

A hajfánk a BFF-ed lesz a hőségben, ezért itt egy újabb top tipp, hogyan variálhatod. Miután áthúztad a lófarkadon, válaszd szét a hajad kisebb tincsekre, és egyenként dugdosd őket vissza a karikába. Ettől kicsit kócosabb hatású, extra dús és texturált kánikula-frizkód lesz!

Kócoska

Imádod a bed-hair stílust? Akkor készíts kacér kontyot pofonegyszerűen! Hagyd a levegőn megszáradni a loboncod az extra textúráért, és tegyél rá bőven dúsító habot. Ha kész, jöhet az ereszd el a hajam! Csavargasd a tincseket, tűzd fel őket, hagyd a végeket lógni, totál random módon haladva.

Extra magasság

Ha igazi wow-frizkóra pályázol, törj extra magasságokba! Fogd a hajad copfba a fejtetődőn, és válaszd három részre: két vékonyabbra a széleken és egy kétszer vastagabbra középen. Jól tupírozd fel őket, hogy szuperdús hatást keltsenek. A középsőt hajtsd át lentről előre, és tűzd el a tincsek kiálló végeit. A két szélsőt lazán csavargasd meg, és jöhetnek ők is fent középre, pár hullámcsattal kísérve.

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több fashion_beauty