2014.07.29.@ 14.07

Rövidebb frizkó olló nélkül

Te is szívesen kipróbálnád, hogyan állna neked az idei két sérókedvenc, a bob vagy lob fazon, de nem szeretnél vágatni a tincseidből? Akkor vesd be ezeket a trükköket, és csalj magadnak rövidebb loboncot olló nélkül!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Rövidebb frizkó olló nélkül

Rövidebb frizkó olló nélkül

Rövidebb frizkó olló nélkül

Fotó megosztása:

Trükközz bomba bobbal

Először is fogj egy hajsütővasat, és hullámosítsd be a sörényed. Ezután tűzd fel a hajad felső részét, hogy ne zavarjon fodrászkodás közben, majd az alsó tincseket szedd szét 3 egyenlő részre. Ha ez megvan, mindegyiknek fond be az alsó harmadát (így biztos nem fognak szétcsúszni a szálak), majd tűzd fel őket visszahajtva egy-egy hullámcsattal. Ezzel máris szuper tartást adtál a séródnak! Végül engedd ki a feltűzött tincseidet, és a hullámokat fogd össze úgy, hogy a lófarkad végét be tudd tűrni az alsó kontyod alá. Rögzítsd néhány csattal és már kész is!

Rövidítsd a LOBoncod

Itt is ugyanúgy kezd az ügyeskedést, mint a bobnál, vagyis tűzd fel a hajad felső részét a fejtetődre. Ezután az alsó tincseket válaszd szét két részre, és még azokat is felezd meg. Majd a vékonyabb tincseket kezd el lefelé csavarni addig, amíg vissza nem tudod őket tekerni a füled mögé. Próbáld őket úgy rögzíteni egymás mellé, hogy az első mindig picit hosszabb legyen a hátsónál, mert így éred el a lépcsős hatást. Ezt a csigás trükköt csináld meg a frizkód másik oldalán is. Ha pedig kész vagy, engedd le a feltűzött tincseket és igazgasd el őket úgy, hogy takarják az alsó részt. A végén tupírozz az extra tartásért, és már indulhatsz is!

Még nem vagy biztos benne, neked melyik fazon állna jobban? Akkor csekkold a galériát, és meríts ihletet a sztárcsajok frizkóiból!

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több fashion_beauty