8 szemrevaló trükk, amit ki kell próbálnod

Neked is bejön a kifutókon és vörös szőnyegen látott nagy és üde tekintet, ugye? Akkor most figyelj, mert összeszedtük neked a legjobb tippeket, amikkel a te szemeid is ilyen ragyogóak lehetnek. Sminkre fel!

8 szemrevaló trükk, amit ki kell próbálnod
galéria

8 szemrevaló trükk, amit ki kell próbálnod

8 szemrevaló trükk, amit ki kell próbálnod

Fotó megosztása:

1. Korrektorozz!
Első lépésként vigyél fel egy jó kis highlighteres korrektort közvetlenül a szem alatti, sötétebb részre! Ettől sokkal ragyogóbb lesz a tekinteted, ráadásul a bőröd is tökéletesen egységes lesz.

2. Világos vízvonal
Ha nagyobb szemeket szeretnél, felejtsd el a fekete szemceruzát. Ha ugyanis fehéret használsz – különösen a vízvonalban – az sokkal nagyobbá és frissebbé varázsolja a tekinteted. De ha természetesebb hatást szeretnél, választhatsz testszínű verziót is! Ráadásul ez a trükk akkor is jól jön, ha elaludtál és késésben vagy, mert egy pillanat alatt nyitottá varázsolja az álmoskás szemeid. Plusz a nude szemceruzával még szemöldököd alsó ívét is kiemelheted, csak ne felejtsd el elsatírozni.

3. Tengerkék tekintet
Ha szereted a vidám színeket, próbálj ki egy profi trükköt is. A felső vízvonalad húzd ki egy élénk, kék színű szemceruzával, amitől még fehérebbnek tűnik majd a szemed.

4. Elő a pezsgőszínű szemhéjpúderekkel!
A sötét színeket most tedd félre, és válassz inkább egy visszafogott, enyhén csillogós, bézs- és pezsgőszínű szemhéjpúdert. Ettől az apró trükktől extrán üde és nagy lesz a tekinteted. De ha mindenképp ragaszkodsz a füstös szemhez, akkor a legsötétebb szín maximum világosbarna legyen.

5. Göndöríts, baby!
A tágra nyílt szemekhez szükséged lesz egy szuper szempilla göndörítőre is, ami igazi babás szemeket varázsol…

6. Spirál-turbó
…és egy jó szempillaspirálra is. Olyan spirált válassz, ami szétválasztja és hosszabbítja a pillákat. Vigyázz, hogy ne legyen csomós a végeredmény. Ha bátor vagy, vállalj be egy kék szempillaspirált, ami tovább fokozza a szemed ragyogó fehérségét!

7. Formázd a szemöldököd
Ne feledkezz el a szemöldöködről sem. Ahhoz, hogy kiemelt a szép, formázott ívét, használj egy megfelelő árnyalatú szemöldökceruzát, és töltsd ki a hiányos részeket.

8. Csábos pofi, szexi ajkak

Ahhoz, hogy az egész összhatás még ragyogóbb legyen, használj friss, rózsás pirosítót a pofidra, az ajkaidra pedig egy üde szájfényt!

Vagy less el még több trükköt ebből a videóból:

Még több

fashion_beauty