Victoria Beckham elárverezi a gardróbját

Posh Spice az évek alatt hatalmas ruhagyűjteményt halmozott fel, de képzeld, most úgy döntött, megválik a régi kedvenceitől. Készülj, mert akár te is lecsaphatsz a designer-dararabokra!

Victoria Beckham elárverezi a gardróbját
galéria

Victoria Beckham elárverezi a gardróbját

Victoria Beckham elárverezi a gardróbját

Fotó megosztása:

A divatkirálynő nemrég Dél-Afrikába utazott, ahol ellátogatott a Mothers2mothers nevű szervezet központjába is. A jótékonysági vállalkozás AIDS-ben szenvedő anyukáknak és babáiknak nyújt segítséget, illetve oktatással küzdenek azért, hogy megelőzzék a betegség terjedését. Victoriát pedig nagyon meghatotta, mikor személyesen is találkozott néhány taggal, így elhatározta, hogy támogatni szeretni a munkájukat.

Végül arra jutott, hogy óriási gardróbjából elárverez közel 600 darabot, a bevételt pedig teljes egészében átutalja az afrikai szervezetnek. A kalapács alá kerülő cuccok között találhatsz kalapokat, cipőket, táskákat, ékszereket, rucikat, kabátokat, kosztümöket, de síszettet és egyedi estélyiket is. „Ahogy válogattam a ruháimat, rengeteget nevettem. Mindegyik darabhoz kötődik egy boldog emlék, amit egyedül vagy Daviddel és a gyerekekkel éltem át. Szinte az összes ruhát személyre szólóan nekem tervezték a világ legtehetségesebb designerei, és egytől egyig imádtam őket hordani. Viszont most eljött az idő, hogy valaki más élvezze őket”- nyilatkozta Victoria a projektről.

Az árverést a theoutnet.com/vbcharitysale oldalán tartják majd augusztus 20-25. között, ahol egyesével licitálhatsz az egykori Spice Girl holmijaira. Addig is a galériában lecsekkolhatod a legjobb darabokat. Te melyikre csapnál le?

Még több

fashion_beauty