Heti HajNailka: Tartós francia lakk

Minden héten egy vadító, új köröm elkészítési módját láthatod a cosmo.hu-n, amit manikűrös szakértőnk, Hajnalka mutat meg neked. Ugye te is szívesen villantanál ilyen gyönyörű és tartós francia manit?

Heti HajNailka: Tartós francia lakk

A héten a legklasszikusabb manikűr, a francia köröm otthon is elkészíthető, tartós változatának lépéseit lesheted el, ha velem tartasz.

1. Amire szükséged lesz:


– ONE STEP CrystaLac French Kit
– 4# zselés ecset
– No Buffer Scrub előkészítő folyadék
– Bőrápoló olaj

2. A megfelelő manikűrözés után nincs más dolgod, csak hogy egy szálmentes kendő segítségével áttöröld a körmeidet a No Buffer Scrub zsírtalanító folyadékkal.

3. A ONE STEP CrystaLac French készlet dobozkája, magában rejti azokat az alap CrystaLac-okat, amiből könnyedén elkészítheted magadnak otthon is a klasszikus franciát.

A doboz tartalma:

– ONE STEP CrystaLac White
– ONE STEP CrystaLac French F1
– Super Shine CrystaLac
– ArtLac Waterbased White (ez egy dekorlakk, amit most nem használunk, de alap díszítések készítésére kiváló

Először is kend fel az OS F1 French Glassy Pink színű, körömágy élénkítő rózsaszín alapot, majd köttesd az UV lámpában 2 percet.

4. Eztuán az OS 44 White CrystaLac-kal fesd fel a francia szabadszéleket. Ha nem sikerült tökéletesre, ne aggódj, van egy praktika, amit ha bevetsz, és tuti professzionális manit készíthetsz. Használd a 4#-es méretű ecsetet, amivel egyenletesre formázhatod a francia vég ívét, vagyis az úgynevezett mosolyvonalat. Támaszd az ecset szőrét a körmödre és egy határozott, íves, törlő mozdulattal távolítsd el a felesleges fehéret. Amint elkészült a Neked tetsző ív, lámpázd legalább 1 percig és egyesével haladj ujjról ujjra, nehogy elfolyjon.


5. Az utolsó rétegként kend fel a Super Shine CrystaLac-ot és 2 percig tartsd az UV lámpában, hogy csodaszép fénye legyen az elkészült tartós manikűrödnek.

6. Végül pedig ne feledkezz meg a körömbőröd ápolásáról sem, és kend be a kellemes ananász illatú, Crystal Nails kutikula ápoló olajával.

Még több

fashion_beauty