Ezek a legjobb karcsúsító fashion-taktikák

Még ha bikiniben nincs is teljesen olyan alakod, amilyenre vágysz, ruhában simán lehet. Csak cselesen kell öltözködnöd!

Ezek a legjobb karcsúsító fashion-taktikák

Éles oldalvonal: Ha irigyled Kim Kardashian idomait, akkor válassz oldalvonalas rucikat. Ez akár lehet egy rikítóbb varrás vagy egy más színű sáv, a lényeg, hogy mindkét oldalon húzódjon, és homokóra formában haladjon. Ettől a kerettől a te alakod is szuper arányosnak látszik majd.

Magas derék: Problémás a pocid? Legkönnyebben a magasított derekú nacikkal vagy szoknyákkal takarhatod el. Ez a fazon ugyanis leszorítja a kellemetlen részeket és máris laposabbnak látszol benne. Plusz a magas végződése miatt a combjaidat is megnyújtja, ezért karcsúsító a hatása.

Csúcsos cipellők: Az olyan lábbelik, amik csúcsos orral végződnek, szintén megnyújtják a virgácsaidat. És mivel magasabbnak tűnsz, a lookod is vékonyabbnak hat majd.

Szűk ceruzaszoknya: Ezek a szuper csini biznisz szoknyák nagyon cselesek tudnak lenni. Azzal ugyanis, hogy magasított a derekuk, eltakarják a hasadat, plusz a térdeidet is összeszorítják. És mivel szűkre fogják a derekad és a lábaid, máris kiemelik a formás popódat.

Lógó bizsu: A hosszú nyakláncok, amik akár a köldöködig is leérnek, vizuálisan megnyújtják a nyakvonaladat, ami alapból kecses és karcsú. Ezért ez az egész külsődre igaz lesz.

Csalóka barna: Nem csoda, hogy a sztárcsajszik non-stop a tengerparton napoznak, ugyanis a barna bőr is segít, hogy karcsúbbnak tűnj. Mivel a mélyebb tónusú pigmentek elterelik a figyelmet a bőrhibáidról, így a felülete egységesnek és simának látszik majd. Sehol egy hiba, ahogy az alakodban sem.

Még több

fashion_beauty