Az 5 legbizarrabb beauty-hozzávaló

Biztos pontosan tudod, mi rejlik a piperecuccaidban? Képzeld, rengeteg olyan természetes dolgot tartalmaznak, amiket nem szívesen kennél magadra nyers formájukban. De ettől még szuper hasznosak!

Az 5 legbizarrabb beauty-hozzávaló

Méhecske méreg: Kate Middleton kedvenc arcsimító hidratáló kréme tele van a kis fekete-sárga rovarok mérgével, és esélyes, hogy a tiéd is! A szépségipar ugyanis sokszor felhasználja a cseppfolyós méreganyagot a nappali kencékben, mert feltölti a pórusokat, így selymesebbé válik tőle az arcbőröd.

Csiganyál: Elsőre gusztustalannak hangzik, de a csiganyál (tudod, amit húznak maguk után kúszás közben) eltünteti a mimikai ráncaidat. Ez a ragadós anyag megnöveli a bőröd rugalmasságát, plusz a bőrtónusod színét is megtartja, így sok vigyorgás után sem fog erősen kirajzolódni a mosolyvonalad. Nyugi, krémben elkeverve egy picit sem érzed az állagát!

Menyét olaj: Ezeknek a fürge szőrmókoknak sokszor a nagyon hideg időjárást is a szabadban kell átvészelniük, ezért izzadnak. Olyan anyagot bocsátanak ki a bundájuk alatt, ami extrán melegíti őket. Ezek a cseppek pedig rengeteg hidratáló krémben is megtalálhatók, mivel képesek puhán tartani a bőröd még a legzordabb időjárásban is.

Méhkirálynő zselé: A kaptár nagyasszonya és lárvái különleges lakomát kapnak minden alkalommal, mivel a dolgozó méhecskék egy zselés állagú krémmel etetik őket. Ezzel a kencével pedig te is találkozhatsz, ha fakó bőrre való hidratálót használsz. Hiszen a hatása az, hogy felélénkíti az arcod ragyogását.

Kaviár: Persze, megenni szuper előkelő dolog, de a pofidra pakolni? Egyes halak ikrái viszont olyan kivonatot tartalmaznak, amik enyhén zsírosítják az arcbőröd. Ennek a hatásnak a következtében pedig egy védőréteg képeződik a felületén, ami eltakarja az öregedés jeleit.

Még több

fashion_beauty