Formázz magadnak top szemöldököt!

Te is mindent megadnál, olyan olyan tökéletes legyen a szemöldököd, mint Cara Delevingne-é? Akkor most figyelj, mert megmutatjuk, hogyan tökéletesítheted őket a sminkeddel!

2014.08.11. 15:08
Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Formázz magadnak top szemöldököt!

Formázz magadnak top szemöldököt!

Formázz magadnak top szemöldököt!

Fotó megosztása:

1. Alap a jó alap!
Fontos, hogy alapozáskor ne hagyd ki a szemöldököd területét sem, mert a ceruza és a festék egy ilyen sminkréteg felett intenzívebben látszik, és tartósabban fent marad.

2. Rajzolj, Baby!
Ha nincsenek Cara-szinten dús félholdak a szemeid fölött, akkor egy hegyes cerkával rajzolj magadnak pótszálakat. Ezzel optikailag erősíted a szemöldököd úgy, hogy közben természetes látszata marad.

3. Profi porhintés
Válassz egy menő szemöldök színező port vagy akár egy matt szemhéjpúdert, ami színben harmonizál a hajaddal. Ez szőkék esetében a frizkónál egy-két árnyalattal sötétebb, barnáknál nagyjából megegyező, feketéknél pedig sötétbarna színt jelent. A festéket ferde ecsettel vidd fel, a szemöldök külső részétől indulva.

4. Magabiztos formázás
Utolsó simításként ne feledkezz meg a rakoncátlan szálak helyrerakásáról. Fésüld át őket egy tartós szemöldök spirállal, így tutira egész nap rendezettek maradnak.

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több fashion_beauty