Színezd a séród hajvasalóval

Legutóbb mutattunk pár trükköt, hogy az egyenesítésen kívül még mire használhatod a hajvasalódat. De készülj, mert hamarosan akár a hajfestést is elintézheted vele!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Színezd a séród hajvasalóval

Képzeld, az Új-Mexikói Egyetemen kifejlesztettek egy spéci mindenttudó hajvasalót, ami pillanatok alatt teljesen új külsőt kölcsönözhet a frizkódnak. És most ne arra gondolj, hogy egy mozdulattal egyenes vagy éppen hullámos tincseid lesznek, mert ez az új high-tech kütyü ennél jóval többre képes! A készülék ugyanis egy teljesen új technikával, ion gyöngyökkel be is festi a hajszálaidat az előre kiválasztott árnyalatra. Ráadásul megspórolhatod a szokásos 30-40 perces várakozási időt is, mivel ahogy végighúzod egy tincsen, máris láthatod az új színt. Sőt, rögtön egymás után több árnyalattal is kísérletezhetsz, ha az első valamiért mégsem tetszene!

Hihetetlenül hangzik, igaz? Pedig a frizkókütyüt már több száz lányon tesztelték az elmúlt hetekben, és az eredmények szerint bármilyen színű hajon jól teljesít (bár a barna hajú lányoknál működött a legjobban). Így amint megkapják a szükséges engedélyeket, beindul a gyártás is, és jövőre már boltokba is kerülhetnek a színezős hajvasalók. Te szívesen kipróbálnád ezt az új hajfestési módszert?

Címkék: hajfestés hajszínezés hajvasaló kíméletes hajfestés

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több fashion_beauty