Te is lehetsz divattervező!

Képzeld, a Marie Claire és a Hungária Pezsgő közös pályázatot hirdetett, amiben az év legstílusosabb fiatal divatguruját keresik!

2014.08.11. 11:08
Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Te is lehetsz divattervező!

Téged is régóta vonz a divatvilág, sőt, már van is pár skicced azokról a menő darabokról, amiket a sztárok villantottak mostanában a vörös szőnyegen? Akkor jól figyelj, mert most itt a szuper alkalom, hogy végre megmérettesd a stílusérzékedet!

Ahhoz, hogy a divattervező pályázaton részt vehess csak annyi a dolgod, hogy készíts egy dominánsan kék, különleges anyaghasználatú, bátor mintavezetésű partiruhát, és a róla készült fotókat (a teljes pályázati anyagoddal együtt) juttasd el a Marie Claire szerkesztőségébe személyesen (1037 Budapest, Montevideo u. 9.), vagy küldd el e-mailben (marieclaire@sanomamedia.hu) szeptember 10-ig.

A beérkező pályázatokat a négytagú szakmai zsűri – Sármán Nóra tervező, Molnár Anikó divatszerkesztő, László Krisztina főszerkesztő és Molnár Eszter, a Hungária Pezsgő munkatársa – bírálja el. A legjobb 25 alkotásra az olvasók is szavazhatnak a magazin weboldalán, a www.marieclaire.hu – n.

„Partydresst tervezni nagyon izgalmas feladat, hiszen a bulizás a szabadságról szól, így ebben a műfajban bátran szabadjára lehet engedni a fantáziát” – mondta Sármán Nóra, designer. „Én a tervezők helyében biztosan abból indulnék ki, mit jelent számukra a felszabadult bulizás, a féktelen éjszaka. Valószínűleg magamnak terveznék, hiszen annál hitelesebb nincs, mint ha te magad is szívesen viselnéd az általad kitalált darabot. Ebben a versenyben igazán nagy szerephez jut a kreativitás, a jó ötlet, a minőségi kivitelezés. Party-dresst tervezni féktelenül kell, hiszen a bulizás pont erről a szabadságról szól.”

„Az év fiatal divattervezője pályázattal az első lépések megtételében segítjük a kreatív dizájnereket azzal, hogy a legígéretesebb pályamunkákat a Marie Claire Fashion Days-en és a magazinban is bemutatjuk. Ezzel lehetőséget biztosítunk számukra, hogy már a startvonalnál kitűnjenek a tömegből. Az értékelés során az eredeti, emlékezetes, a Marie Claire-nő számára hordható darabokat fogom díjazni, amelyektől oldottabbak, magabiztosabbak lesznek azok, akik viselik”- mondta László Krisztina, a magazin főszerkesztője.

A bemutatkozási lehetőségen kívül, a nyertes tervezők mesés díjazásban is részesülnek:
I. Szakmai Díj: 200.000 Ft
II. Közönségdíj: 200.000 Ft
III. Hungária Pezsgő különdíj: 200.000 Ft

A jelentkezési határidő tehát 2014. szeptember 10., a pályázat további részleteiről pedig ITT olvashatsz.

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több fashion_beauty