2014.08.12.@ 13.08

Ismerd meg a Miss Balaton nyertesét!

A hétvégén ismét megrendezték a Miss Balaton szépségversenyt, melynek nyertese, Király Lili, most egy rövid interjúban mesél neked az élményeiről.

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Ismerd meg a Miss Balaton nyertesét!

Korábban sosem vettél részt hasonló megmérettetésen. Miért döntöttél úgy, hogy most mégis elindulsz a Miss Balatonon? Milyen élmény volt a versenyzés?

Már eddig is sokat gondolkodtam azon, hogy jó lenne kipróbálni magam egy ilyen megmérettetésen, de mindig lebeszéltem magam az ötletről, valahogy nem volt elég bátorságom hozzá. De azt mindenképp szerettem volna, hogy ha mégis elindulok, akkor azt egy igazán nívós versenyen tegyem, ezért is választottam a Miss Balatont. De így is nagyon sokat gondolkodtam rajta, hogy beadjam-e a jelentkezésemet. Végül az utolsó nap hirtelen meggyőztem magam, és felhívtam anyukámat, hogy nevezzen be. A versenyzés hatalmas élmény volt, bár a döntő közben nagyon izgultam. Azt pedig még mindig nehezen hiszem el, hogy megnyertem a versenyt. Nagyon boldog vagyok.

Hogyan készültél a szépségversenyre?

Ahhoz, hogy eljussak a versenyzésig, három válogatáson kellett részt vennem. Ezért ezekre az eseményekre mindig extra-hangsúlyt helyeztem, a következő naptól pedig kicsit elengedtem magam. Aztán, amikor megtudtam, hogy továbbjutottam a következő körbe, megint jobban odafigyeltem az étkezésemre és a testmozgásra is. Amikor megtudtam, hogy bekerültem a 16 döntős közé azonban már jóval komolyabban vettem a dolgot. Rendszeresen eljártam futni a Margitszigetre, és a konditeremben gyakran megfordultam. Ez nem igazán esett nehezemre, de mivel nagyon szeretek enni, a diétázás már egy kicsit nagyobb kihívás volt. Persze nem szerettem volna magamtól megvonni mindent, inkább csak nagyon figyeltem arra, hogy mindig egészséges ételeket egyek.

Miről mondtál le legnehezebben ebben az időszakban?

Az édességről. Nagyon szeretem a csokit és a sütiket is, de a felkészülés során ezeket száműztem az étrendemből. Amikor viszont már nem bírtam ellenállni, legalább azt betartottam, hogy csak 70%-os étcsokit egyek.

Mi a kedvenc szépség-trükköd, amit a Cosmo-lányokkal is megosztanál?

Én a hajamra fordítom a legnagyobb figyelmet. Sokáig volt ennél sokkal rövidebb hajam, aztán elkezdtem rá nagyon odafigyelni, mert szerettem volna, hogy szép hosszú és egészséges legyen. Ezért elkezdtem jóval több répát enni, ami B-vitamin tartalmának köszönhetően erősíti a hajszálakat. Plusz nálam a hajmosás is egy külön kis rituálé. A ricinusolajas hajpakolásra esküszöm, de odafigyelek a víz hőfokára és arra is, hogy ne legyen túl erős a vízsugár. A hajmosást pedig minden alkalommal hideg vízzel fejezem be.

Mit vársz a királynői koronától, hogyan szeretnéd folytatni a karrieredet?

Nagyon örülök ennek a lehetőségnek és igyekszem a legjobbat kihozni belőle. Nagyon várom az előttem álló rendezvényeket, amiken képviselhetem a versenyt. Emellett pedig próbálok minél magabiztosabb lenni, pozitívan állni a világhoz és a feladatokhoz.

Király Lili


Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több fashion_beauty