Sminkelj papírral!

Mit szólnál hozzá, ha többé nem kéne a táskádban cipelned a bronzosítót, pirosítót, rúzst és az ecseteket, hanem elég lenne egy vékony papír ahhoz, hogy tökéletes legyen a sminked? Jól hangzik, igaz?

Sminkelj papírral!

Bulizni indulsz, de az apró partitáskádba nem tudod belepréselni a kedvenc festékeidet, pedig szívesen felfrissítenéd a sminkedet, amikor nagyon kimelegedsz tánc közben. Ugye ismerős ez a szitu? Akkor van egy szuper hírünk, mert hamarosan elég lesz egy forradalmi beauty-újdonságot magaddal hordanod és máris egész nap tökéletes lesz a pofid! A sminkmatricák után ugyanis a Mai Couture nevű márka előrukkolt a papír make-up ötletével. És hogy ezt hogyan kell elképzelni? A lényege, hogy a bronzosító, alapozó, pirosító vagy éppen szemhéjpúder vékony lapocskákon található, amit a megfelelő helyekre simítva tudsz felvinni az arcodra. Olyan, mint egy apró szépségnotesz, ami tényleg bárhol elfér, az alábbi videóban pedig azt is lecsekkolhatod, hogyan tudod pontosan használni:

Elég egyetlen lapot kitépned például ahhoz, ha bronzossá szeretnéd varázsolni az arcodat. Finoman nyomd rá a bőrödre, majd apró körkörös mozdulatokkal oszlasd el a festéket. Ha erőteljesebb színre vágysz, egyszerűen csak nyomd rá picit jobban az arcodra a papírkát. De persze a papír make-up arra is szuper, ha a randi vagy buli közepén gyorsan fel szeretnéd frissíteni a sminked. Ráadásul az ára sem vészes: 12 és 50 font (5-20 ezer forint) között kaphatók a termékek. Te szívesen kipróbálnád?

Még több

fashion_beauty