Itt a millió dolláros mani: menő vagy ciki?

Már a kaviáros, tollas és virágos körmöket is túl extrémnek találod? Akkor most kapaszkodj meg, mert ez a drágakövekkel felturbózott lakk mindegyiken túl tesz!

Itt a millió dolláros mani: menő vagy ciki?

Emlékszel még, mekkora felháborodást keltett két éve, mikor Kelly Osbourne 250 ezer dolláros (58 millió forintos) manikűrt villantott egy díjátadón? A sztárcsajszi az Azature nevű ékszermárka limitált kiadású, fekete gyémántokkal feltuningolt körömlakkját viselte, és büszkén el is dicsekedett vele, hogy egy luxusvilla árát költötte rá. A cég viszont nemrég előrukkolt egy még drágább kreációval: a fehér gyémántos lakkal, amiből egyetlen üvegcse 1 millió dollárba (234 millió forintba) kerül. A spéci formulában 98 karátnyi gyémántport kevertek, így garantált az extra csillogó hatás, ráadásul az üveg platinakupakját 1400 apró, kézzel válogatott gyémánt darabka díszíti!

De még mielőtt elkezdenél gyűjteni rá, eláruljuk, hogy a luxusmani nem kerül forgalomba. Mindössze egyetlen egy üveg készült belőle, amit jótékonysági célból árvereztek el. Az Azature Kelly Osbourne-t és Toni Branxtont kérte fel, hogy viseljék a show-n a gyémántos lakkot, és versenyezzenek egymással, kinek sikerül “eladnia” az üvegcsét. Végül Tony nyert, az 1 millió dolláros összeget pedig a Lupus L.A. nevű, lupuszban szenvedő betegeket segítő szervezetnek utalták át.

Még több

fashion_beauty