Passzintsd a nyakláncod a dekoltázsodhoz

Veled is előfordul néha, hogy még öt ékszer felpróbálása után sem találod a szerkódhoz illőt? Akkor jegyezd meg a következő hat alapszabályt, és többet nem okoz majd fejtörést a nyaklánc választás!

2014.08.15. 12:08
Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Passzintsd a nyakláncod a dekoltázsodhoz

Csónak nyak

A vállnál szélesen kivágott felsőhöz válassz hosszú, akár többsoros nyakláncot. Ez a stílus optikailag nyújt rajtad, ezzel ellensúlyozva, hogy a vízszintes dekoltázs fent szélesebbnek mutasson.

Kigombolt ing

Tervezd el előre, hány gombot hagysz kigombolva az ingeden, ugyanis az ékszered hosszát ez határozza meg. Ne viselj olyan nyakláncot, ami túllóg a szabadon hagyott dekoltázsodon, mert a vége könnyen a felsőd alá csusszanhat.

Kerek kivágás

Kombináld az Ívelt nyakúpólódat rövid, kerek nyaklánccal! Ezen felül viszont adj bátran a kontrasztnak, és válassz szögletes medálokkal díszített ékszert, hogy egy kis vagánysággal megtörd a finom vonalakat.

V-nyak

A háromszögű dekoltázsból úgy hozhatod ki a maximumot, ha a nyakláncod is ezt az utat követi. Ehhez egy menő medálra is szükséged lesz, hiszen anélkül a hosszabb fazonú ékszer is ívesen fekszik majd felsődre.

Szögletes dekoltázs

Nyugi, ezentúl a négyszög dekoltázs sem okozhat fejtörést! Hagyd a lógó medálokat, inkább dobj fel egy kereken ívelt, határozott fazonú nyakláncot. Ez kellően vagány a top kivágásához, és szuperül ellensúlyozza a sarkos formákat.

Pánt nélküli top

A csőtop egyszerű fazonja mellett játssz bátran az extrém kiegészítőkkel! Csak egy dologra kell figyelned, hogy az ékszer érjen véget a top kezdete előtt, így elkerülheted, hogy mozgás közben alácsusszanjon.

Címkék: dekoltázs divattipp nyaklánc

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több fashion_beauty