Turbózd fel a leengedett frizkód!

Te is szívesen viseled kibontva a hosszú loboncod, de néha feldobnád valamivel? Akkor próbálj ki pár frizkótrükköt, amiket a legjobb Youtube-guruktól leshetsz el. Meglátod, ettől a kis tuningtól még a kedved is jobb lesz!

Turbózd fel a leengedett frizkód!

1. Vagány tupír

Ha frufrut viselsz, nem kell sokat gondolkodnod, milyen sérót újíts be. Pár csat és az ujjaid segítségével tűzd fel a frufrut, ahogy kedved tartja. Valami extrábbra vágysz? Fogj egy fésűt, tupírozd fel a kiválasztott részt, rögzítsd hullámcsattal és fújd be egy kis hajlakkal. Máris kész a vagány, dögös frizkó!

 

2. Tekerd be!

Ha egy igazán csajos viseletre vágysz, akkor fogd meg az arcod körüli tincseket és szárítsd ki őket egy körkefével. Így dúsabb és elegánsabb hatást kelt majd a hosszú sörényed.

 

3. A legszebb fonatok

De ha ezeknél sokkal extrábbra vágysz, akkor egy szupercsini fonattal varázsolhatod magad igazán különlegessé. Oké, egy kis időre és kézügyességre szükséged lesz hozzá, de ha csekkolod ezt a szuper videót, pillanatok alatt el tudod majd készíteni.

 

4. Hajpántot fel!

Na és mit szólnál egy csini hajpánthoz? Ezzel a kis kiegészítővel teljesen új külsőt varázsolhatsz magadnak. Melóba válasz egy csini csajos darabot, mint Blair, ha pedig buliba készülsz akkor rakj fel egy köves, csillogó verziót. Így csináld:

 

5. Fonj rózsát a hajadba!

Végül jöjjön a legnagyobb Cosmo-kedvenc, vagyis a rózsa, amit a tincseidből fonhatsz. Ráadásul nem is lesz olyan bonyolult! Nézd csak:

Még több

fashion_beauty