Csekkold az MTV VMA legőrültebb rucijait

A zenészek Oscar-gálájaként is emlegetik az MTV Video Music Awardsot, ahol a csajok igazán feltűnő szerkókkal hívják fel magukra a figyelmet. Szerinted melyik a legextrémebb?

Csekkold az MTV VMA legőrültebb rucijait

Míg az Oscar-díjátadón a hírességek elegáns estélyikben feszítenek a vörös szőnyegen, addig az MTV VMA lényege, hogy minél merészebb kreációkban vonuljanak fel. Néhány sztárcsajszinak tényleg sikerült elérnie, hogy minden szem rájuk szegeződjön, mert annyira figyelemfelkeltő volt a szettjük. A legtöbben azon versenyeztek, hogy ki tud több pucér testfelületet villantani, de azért néhány anyagválasztás sem volt semmi. Katy Perry például tetőtől-talpig farmerbe burkolta magát, amivel tutira kiérdemelte a „Legőrültebb-ruci”-díjat!

Farmerlány – Katy Perry egy farmerből készült Versace estélyiben érkezett kísérőjével, a rapper Riff Raffal együtt. Erről sokaknak Britney Spears és Justin Timberlake egy 2001-es összeállítása jutott eszébe. Még jó hogy Katy megnyerte a legjobb női előadónak járó díjat, így elterelte a figyelmet a rucijáról!


Basa-módi – Miley Cyrus magához képest elég visszafogott volt, de azért ez a bőrből készült háremnaci és a hozzá passzoló top sokaknál kiverte a biztosítékot. De Miley nem törődött a kritikákkal, mivel a Wrecking Ball kapta az év legjobb videójának járó díjat.


Etno-style – Kim Kardashian szőnyegnek álcázta magát, nem csoda, hogy inkább a dekoltázsára szerette volna terelni a figyelmet.


Rózsaszín párduc – Gwen Stefani pink-fekete összeállítása igazán figyelemfelkeltő volt, de az énekesnő még egy ilyen szerkót is igazán magabiztosan tud viselni.


Sellőlány – Jennifer Lopez szereti az olyan rucikat, amiből kivillan a lába vagy mély a dekoltázsa, de ez a darab tényleg nem sokat hagyott a képzeletnek.


Betűző – Taylor Swift máskor mindig elegáns darabokban feszít, éppen ezért volt meglepő, hogy ezúttal egy shortos overálra esett a választása, amit betűkkel díszítettek.

Még több

fashion_beauty