Tessék? North Westnek 1 milliós ruhatára van

Kim Kardashian szeretné, ha a kislánya pont olyan fashion-mániás lenne, mint amilyen ő, éppen ezért már most elkezdte feltölteni a gardróbját a legmenőbb designer-darabokkal!

Tessék? North Westnek 1 milliós ruhatára van

A kis Nori csupán 14 hónapos, de talán már most ő büszkélkedhet a világ egyik legértékesebb és legmenőbb ruhatárával! A szülei ugyanis mindent megtesznek azért, hogy csakis a legmenőbb holmikban tipeghessen. „Kim és Kanye totál elkényeztetik a kicsit, mert úgy tekintenek rá, mint saját mini-verziójukra. Ezért szeretnék, ha North West lenne a legjobban öltözött bébi a Földön. A kislánynak már most 1 millió dollárt érő holmijai vannak, és a legtöbb egyedi tervezésű designer darab. Rengeteg Givenchy, Gucci, Louis Vuitton rucival büszkélkedhet, de például van egy 20 ezer dolláros, vagyis majdnem 5 millió forintos szőrmekabátja, amit Karl Lagerfeld csakis neki tervezett. Na és Kanye szeretné, ha a Hermes tervezne neki egy apró Birkin táskát, mivel Kim egy exkluzív táska-gyűjteményt szeretne kialakítani neki. Arról már nem is beszélve, hogy méregdrága ékszerkollekciója is van, amiben igazgyönggyel és rubinttal díszített darabokat is találni.” – árulta el egy közeli ismerős. Az tuti, hogy North Westet már most elkényeztetik a világhírű designerek, hiszen Kim gyakran kap tőlük ajándékokat olyan ruhákkal, amiket kifejezetten a bébinek készítettek. Például legutóbb Lanvin és Roberto Cavalli rucikat is kapott, méghozzá személyes üzenetekkel spékelve. Az már más kérdés, hogy a kislány olyan villámgyorsan nő, hogy egy Gucci blúzt körülbelül két hónap alatt nő ki, míg egy Louis Vuitton topánt még ideje sincs elkoptatni!

Egy ilyen Oscar de la Renta rucinak még Carrie Bradshaw is örülne

Roberto Cavalli párducos darabjaiban nagyon vagány lesz a kis Nori

Karácsonyra valódi Lanvin holmikkal kedveskedtek North Westnek


Vajon éppen egy Gucci cipőben tipeg, miközben járni tanul?


A tervezők annyira imádják North Westet, hogy nemrég még egy Chanel fotózáson is részt vett. Ugye milyen cuki az a mini Chanel-tatyó?

Még több

fashion_beauty