5 must-have őszi darab

Már te is biztosan készülsz az őszre és le is csekkoltad az új trendeket, de mielőtt vásárolni indulnál, nézd meg, mi az, amire feltétlenül szükséged lesz az új szezonban. Shoppingra fel!

5 must-have őszi darab

1. Bomba ballon

Csini, időtálló őszi kabátra mindenképpen szükséged lesz. Egy jól kiválasztott darabbal nem csak trendi leszel, hanem a hűvösebb időben sem kell félned a megfázástól, ráadásul a pénztárcád is örülni fog, mert átmentheted tavaszra és akár több szezonon át is viselheted. Egy nude ballonkabát az összes ruhádat stílusossá teszi, a sötét színűekben pedig igazán elegáns leszel.


Stradivarius, 19 995 forint

Tally Weijl, 49,95 euró

Tally Weijl, 35,95 euró

2. Tuti tote bag

Most már süllyeszd a szekrény mélyére neon tasikat, és húzd elő az igazi, elegáns darabokat. Egy tote bag a legjobb választás a hétköznapokra, mert ezekbe a tágas tasikba mindent bepakolhatsz amire csak szükséged van.

ASOS, New Look 35,70 euró


ASOS, 37,14 euró


ASOS, New Look 42,84 euró

3. Puha pulcsi

Meleg, puha pulóverekből sosem elég! Mi imádjuk a színes, mintás darabokat, amik feldobják a kedvünket a szürkébb napokon is. Próbáld ki egy csini szoknyával és bokacsizmával.


H&M, 5990 forint


ASOS, 54,29 euró


ASOS, 31,43 euró

4. Csini csizma

Egy menő csizmát muszáj beszerezned az őszi szezonra, mert kényelmes és nagyon jól kombinálható az összes cuccoddal! De ha tutira akarsz menni, szerezz be egy magas és egy lapos verziót is!


H&M, 8990 forint


Pull&Bear, 14995 forint


ASOS, 54,29 euró

5. Ötletes öv

Egy menő övvel minden szerkódat feldobhatod. Viselheted inghez, pulcsihoz, koktélruhához és máris új outfitet villanthatsz. A vastag bőrövet kapd fel egy ingruhához, a láncot pedig lazán kapcsold a csípőd köré a legdögösebb rucidhoz.

H&M, 8990 forint

H&M, 3990 forint

Zara, 8995 forint

Meg van már mire csapsz le?

Még több

fashion_beauty