Legyél profi az otthoni hajfestésben

Ha eddig csakis a fodrászodra bíztad a séród színezését, akkor most húzd fel a kesztyűt és vedd a kezedbe az ecsetet! Ezekkel a trükkökkel ugyanis te is simán tökéletes tincseket festhetsz magadnak.

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Legyél profi az otthoni hajfestésben

Legyél profi az otthoni hajfestésben

Legyél profi az otthoni hajfestésben

Fotó megosztása:

Szavazz a világosabbra

Kinéztél magadnak egy színt, és pont olyan loboncot szeretnél, mint a festék dobozán mosolygó csajszié? Akkor keress ennél egy egyel világosabb árnyalatot, mert az üzletben vásárolt hajfestékkel (amit nem kell már keverni) mindig picit sötétebb lesz az eredmény.

Fókuszálj a pofidra

Amikor színt választasz, azt is vedd figyelembe, hogy milyen a bőrtónusod! Ha alapból fakó a bőrtípusod, akkor kerüld a nagyon világos vagy a nagyon sötét árnyalatokat, mivel ezektől csak még sápadtabbnak tűnsz majd. Viszont ha kreol a bőröd, akkor a vörös és az arany árnyalataira mondj nemet, mert ezektől sárgásabbnak tűnhet a pofid.

Teszteld egy tincsen

Mielőtt az egész séródat bekennéd a festékkel, előbb próbáld ki a színt egy tincsen a füled mögött. Majd, ha letelt az anyag hatóideje (ezt a használati utasításban találod meg), mosd le, és csekkold, mennyire tetszik az árnyalat magadon. Így biztos, hogy nem bánod meg később sem a színváltást, és ha rosszul választottál, még könnyen átfestheted.

Kend külön

Ne egyszerre festékezd be a séródat, mert így esélyes, hogy nem egyenletesen fogja majd be a hajadat. Válaszd szét a loboncodat négy részre: először középen  a homlokodtól a tarkódig, majd keresztbe ezt a vonalat is felezd meg.  És így haladj egyik szakaszról a másikra.

Címkék: divatrend New York Fashion Week stílus sztárhír trend

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több fashion_beauty