Trükközz magadnak dúsabb frizkót

Jól jönne egy dúsító tuning a vékonyszálú hajadnak? Akkor csekkold a legjobb tippeket a hatalmas hajkoronáért, és ints búcsút a lelapult séródnak!

Trükközz magadnak dúsabb frizkót

Tündökölj több színben

Festess a hajadba világosabb és mélyebb árnyalatú tincseket! Ezzel növeled a frizkód térhatását, aminek optikailag dúsabbnak tűnik majd.

Használj hajtő emelő port

Imádni fogod, hogy a púderes állagú dúsító a többi hasonló termékkel szemben úgy ébreszti fel a séród, hogy közben tutira nem nehezíti el, és zsírosítani sem fogja.

Ne hagyd túl hosszúra nőni

Barátkozz meg a váll fölé érő frizkókkal, mert a hátadon szétterülve még feltűnőbb, hogy kevés és vékonyszálú a hajad. Nem beszélve arról, hogy minél hosszabbak a tincseid, annál inkább lehúzza a súlyuk, amitől csak még jobban lelapul a loboncod.

Szárítsd alulról a tincseidet

A hajszárítási technikád kulcsfontosságú, ha dús hajat szeretnél. Termékek nélkül is egy kis tartást kölcsönözhetsz a hajadnak, csak hajtsd előre a fejed, és így fújd a meleg levegőt a hajtövekre.

Használj száraz sampont

A tőemelő porhoz hasonlóan a száraz sampon szuper megoldás, ha extra életerőre van szüksége a frizkódnak. Vesd be bátran frissen mosott séróra is!

Öblíts alaposan

A tincseiden maradó balzsam- és pakolás elnehezíti, ezáltal még jobban lelapítja a hajadat, úgyhogy fordíts nagy figyelmet a maradéktalan leöblítésükre!

Hullámosíts

Ha még nem tetted, mindenképp szerezz be egy nagyobb átmérőjű hajsütőt, és dobd fel a tincseidet dúsító hatású Victoria’s Secret hullámokkal!

Még több

fashion_beauty